Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Programajánló: Utazás, Boat Show és Bringaexpo kiállítások a Hungexpón

Párhuzamos rendezvények március 3-6. között.

2011.03.03. 09:48 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

34. alkalommal rendezik meg idén az Utazás kiállítást, amellyel párhuzamosan több másik rendezvény is lesz a Hungexpo pavilonjaiban. A Budapest Boat Show a hajók iránt érdeklődőket várja, a Karaván Szalonon lakóautók és lakókocsik tekinthetők meg, míg a Bringaexpo a kerekezők Mekkája lesz a a négy nap folyamán.
Az Utazás kiállítás idei külföldi vendége India: a vásár területén felépítik a Taj Mahalt, és tánccal, zenével, művészeti bemutatókkal, valamint fotókiállítással idézik meg az ország hangulatát. A hazai díszvendég Győr városa. A rendezvény része a Himalája Expo, egy egyedülálló francia gyűjtemény, ma is ott élő emberekkel, jakokkal, mindennapi berendezési tárgyakkal és egyéb érdekességekkel. A tárlat megemlékezik a Mount Everest első csúcstámadóiról (Mallory és Irvine), valamint az első visszatérő párosról (Hillary és Norgay), továbbá megtekinthetők az 1931-32-es Citroën expedícióból fennmaradt relikviák is. Bemutatják a magyar hegymászó csapatok felszerelését is, és az első napon Erőss Zsolt, Magyarország legeredményesebb hegymászója is a kiállítás vendége lesz. Mindemellett zenei programok is várják a látogatókat.
A B pavilonban a IV. Port.hu Bringaexpo 6500 négyzetmétert tölt meg kerékpárokkal és a témához kapcsolódó kiállítók standjaival. A huszadik alkalommal megrendezett Budapest Boat Show kiemelt témája ezúttal az árammal hajtott motorok és hajókon való alkalmazásuk. Nyolcvannyolc hajót állítanak ki, és ergométeres kajakszimulátor-bajnokságot is tartanak a G pavilonban. ■

hozzászólások (2)

Dark Archon
Dark Archon 2011.03.03. 11:34
Én megyek bringákat nézni :)
Dark Archon
Dark Archon 2011.03.05. 15:46
Király volt :)
ajánlott olvasnivaló