Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Epic nem zárja ki egy Samaritan játék elkészültét

Mark Reign nyilatkozott az idei GDC-n bemutatott videóról, melyben a jövő grafikus motorjának képességeit demonstrálták.

2011.03.11. 13:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az idei GDC egyik leghangulatosabb és leglátványosabb bemutatója egyértelműen az Epic nevéhez és az Unreal Engine-hez kötődik. A jövő grafikus motorjának képességeit prezentáló videó egy cyberpunk világba enged bepillantást, ahol egy emberfeletti képességekkel rendelkező férfi - a Samaritan - siet egy bajbajutott segítségére. A bemutató után szinte azonnal felmerült a kérdés, viszont fogjuk-e látni valaha a videóban megismert alakot egy önálló játék formájában.
Mikor a 1UP munkatársa egy interjúban párhuzamot vont egy korábban bemutatott Gears of War-ra épülő tech demo és a jelenlegi videó között, Mark Reign - az Epic feje - a következőképp reagált:
"Nem zárjuk ki egy esetleges játék lehetőségét, ugyanakkor, ha anno nem készült volna el az a technikai demonstráció, akkor a Gears of War sem készülhetett volna el. Mialatt megalkotunk egy tech demot, rengeteget tanulunk belőle, hogyan is működnek benne a dolgok, és ez tesz minket képessé arra, hogy magasabb szintre lépjünk. Ezért nem zárom ki, hogy elkészülhet egy ilyen játék, de jelenleg nem ezen dolgozunk."
Kíváncsian várjuk, a Samaritan képes lesz-e Marcus Fenixhez hasonló karriert befutni. ■

hozzászólások (7)

rootshaper
rootshaper 2011.03.11. 15:14
a techdemo címe volt ez.

amúgy szerintem inkább cyberpunk mint steampunk. az kicsit más tészta :)
GeryG
GeryG 2011.03.11. 15:23
Punk punk. :) Lényeg, hogy jól néz ki, és ha Epicék tényleg következetesek, akkor lehet belőle valami. Ez még csak UE3, de még láthatóan ez is bőséggel tartogat magában erőt, csak nincs kihasználva. Nekem tetszik. :)
Peace
Peace 2011.03.11. 15:36
totyik...
Madrac
Madrac 2011.03.11. 23:38
Egyertelmuen cyberpunk es nem steampunk. Majd neked is adunk abakuszt processzor helyett aztan szamold a fizikai modellezes reszt. :D
GeryG
GeryG 2011.03.12. 06:38
Okay, javítva. :)
ajánlott olvasnivaló