Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Prey 2 - bejelentve

A Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy készül az egykori 3D Realms játék folytatása.

2011.03.14. 15:57 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ugyan a leghíresebb "soha az életben nem készül el" címnek a Duke Nukem Forever számít, azért a játéktörténelem jegyez még egy-két hasonló projektet, melyeknek fejlesztése akár 7-8 évig is elhúzódott, sőt. A Prey-t például eredetileg a 90-es évek közepén jelentették be, ehhez képest viszont csak 2006-ban jelent meg, de mivel a gamerlapok zöme kimondottan szerette a tíz év után elkészülő akciójátékot, így ez a történet happy enddel végződött.
Ettől függetlenül reméljük, a második rész kapcsán nem kell ennyit várnunk a megjelenésre, s mivel a kiadó szerepét ezúttal a Bethesda vállalta magára, erre valószínűleg tényleg nem kerül sor. Igaz, a folytatásról még keveset tudni, a fejlesztők ugyanis későbbre tervezik a részletek bejelentését, az egyetlen hivatalos adat az, hogy a Prey 2 jövőre jelenik meg, méghozzá multiplatform formában.
Több lap viszont tudni vélik, hogy a játék alatt ismét az id Tech motor fog futni (és ezúttal is a Human Head Studios fejleszt), méghozzá a Rage-t is meghajtó Tech 5, noha ez utóbbit a Bethesda még nem erősítette meg hivatalosan. ■

Prey 2 (TÖRÖLVE)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prey 2 (TÖRÖLVE)

hozzászólások (3)

rootshaper
rootshaper 2011.03.14. 16:03
nem úgy volt, hogy a Tech5 csak a Rage-é lesz és Carmack nem fogja piacra dobni, hogy kedvükre lájszenszeljék a fejlesztők?
Madrac
Madrac 2011.03.14. 16:17
Nem, ugy volt hogy az id Tech5 csak a cege, ami ellenben jelen esetben a Bethesda, mivel ovek az id is. Igy nem meglepo, ha felhasznaljak egy masik jatekhoz is.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.03.14. 16:28
Ahhoz képest hogy én nem hallottam azelőtt a Prey játékrol kiprobáltam és nekem nagyon bejött.Jo volt ez a SciFi idegenes dolog ötvözve a misztikus indiános nézettel.Nekem tetszett jo volt a játék.Igaz lehetett volna hosszabb is de pl a gravitácioval ellentmondó pályákon amikor az ellenség fejjel lefelé volt - vagy mi voltunk? - szóval nekem nagyon bejött a játék.Örömmel fogadtam a hirt hogy lesz folytatás:D:D
ajánlott olvasnivaló