Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mobil

Felemás értékeléseket kap a Sony Xperia Play

A külföldi kritikusok nem elégedettek maradéktalanul a játékra szánt okostelefonnal.

2011.04.03. 15:18 | szerző: GeryG | kategória: Mobil

Megannyi halasztás és csúszás után végül megjelent a Sony kifejezetten játékra szánt okostelefonja, az Xperia Play. Így az első külföldi értékelések is napvilágot láttak, melyek azonban nem festenek túl jó képet a készülékről. Lássunk néhányat a megjelent tesztek közül!
A TechRadar ötből három csillaggal jutalmazta a telefont, és leírásában úgy fogalmaz: "A készülék nem üt elég nagyot ahhoz, hogy forradalmasítsa a mobil játékok világát. Jobb mint érintőképernyőn játszani, viszont mérlegelni kell az előnyeit az árához képest. Függetlenül attól, hogy Sony rajongó vagy Nintendo bolond vagy, szerintünk ennél érdemesebben is el tudod költeni a pénzed. Plusz óvatosságra ad okot, hogy még nem tudjuk, mi történik majd, mikor végre megjeleni az NGP!"
Az ElectricPig már ötből négy csillagot adott a telefonnak, tesztjében kitér rá, hogy "...könnyen elrabolja az ember idejét, viszont nem mindenki fogja elfogadni a helyigényét...".
Végül a CNet értékelése sem tűnik túl fényesnek, mindössze kettő és fél csillagot kapott az ötből.
"Az Xperia Play félig konzol, félig Androidos okostelefon. A hardware figyelemre méltó, de a zavaros és következetlen software élvezhetetlenné teszik a játékokat. Ennek fényében csak egy bugyuta Androidos telefonnak tűnik, ami nem sok újat tud mutatni a kisebb és vékonyabb versenytársainál."

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló