For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Supreme Ruler: Cold War - az első trailer

Megérkezett az első trailer a stratégiai játékról.

2011.04.07. 16:40 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Paradox Interactive ma bemutatta új háborús stratégiai játékuk első trailerét, melyet amúgy a Battle Goat csapata fejleszt, akiknek már jó pár Supreme Ruler címet köszönhetünk. Ez az epizód most a Cold War alcímet viseli, így a helyzet adott, a hidegháborúba kalauzol el minket. A „Legfőbb Vonalzó” hidegháborús kiadásában az Amerikai Egyesült Államok, vagy a Szovjetunió oldalán szállhatunk harcba az egyjátékos kampány keretében, de bármely második világháború utáni népet irányíthatjuk a sandbox mód segítségével. Fejlesztésre, kémkedésre és diplomáciára is lesz lehetőségünk, hogy megváltoztathassuk a háború kimenetelét, vagy akár lejátszhassuk pontosan a valóságnak megfelelően. A mikromenedzsmentet akár a minisztereinkre is bízhatjuk, ha ezzel nem akarunk foglalatoskodni, és természetesen ha már minden diplomáciai kísérlet csődöt mond, ott a valós idejű stratégia lehetősége, ahol seregeinket harcba vezényelhetjük ellenlábasaink legnagyobb bánatára. Többjátékos módban akár 16-an küzdhetnek meg egymással a stratégiai játékok szerelmesei.
A játékról bővebb információkat twitteren, féjszbukon, vagy akár a hivatalos honalpon is találhattok, de lehetőségetek van fórumozni is a többi várakozó játékossal. ■

Supreme Ruler: Cold War
A legutóbbi Supreme Ruler: Cold War cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.