Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A DICE készen áll az új konzolgenerációra

A DICE felkészülten várja a Playstation 4-et és az Xbox 720-at.

2011.04.14. 13:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CVG-nek adott interjút Patrick Bach, a DICE munkatársa, mely során kifejtette, a csapat már felkészült az új konzolgeneráció fogadására. Habár mind a Microsoft, mind a Sony egyelőre távolinak tartja a következő generáció megjelenését, a játékfejlesztő csapat már most is úgy készül, hogy jelenlegi technológiájuk könnyen átültethető legyen a következő játékgépekre is. A DICE úgy véli, a Battlefield harmadik részével már komolyan feszegetik a Playstation 3 és Xbox 360 határait.
"Nem tudjuk, a nagyobb vállalatok hogyan gondolkoznak erről, de mi nem esünk kétségbe, ha át kell lépnünk a következő generációra. A Battlefield 3 az új generációs játékok grafikai jegyeit hordozza magán, és a technológia, amit fejlesztünk, a Frostbite 2 rendszer - az animációk, a hangok, minden - már most egy-két évvel a jövőbe mutat ahelyett, hogy azt prezentálná, hol tartunk most. Ha a Microsoft és a Sony holnap kiadna egy-egy új konzolt, a motorunkat könnyedén átültethetnénk azokra a platformokra, mert nem csak a PC-s technológia fejlődését követjük figyelemmel, hanem készülünk arra is, milyen lesz, mikor bekövetkezik a generációváltás. Röviden, a streaming-technológiánktól kezdve a render-technológiánkig, minden átültethető a jövő platformjaira."
Egyelőre mind a Playstation 4, mind az Xbox 720 nagyon távolinak tűnik, hiszen a Sony egyelőre az NGP bevezetésére koncentrál, míg a Microsoft a pletykák szerint még csak mostanában kezdte el tervezgetni konzolja új változatát. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló