Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - 12 perces trailer

A 12 perces videó a játékmenetet mutatja be részletesen.

2011.04.18. 10:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A DICE a hétvégén újabb videót tett közzé a minden eddiginél realisztikusabbnak kikiáltott Battlefield 3-ból. A trailer valójában az eddig megjelent rövidebb bemutatók összefűzött változata új jelenetekkel kibővítve, így mindenképpen érdemes vetni rá egy pillantást.
A játék a tervek szerint idén ősszel jelenik meg, de az előrendelők ingyen juthatnak hozzá a Back to Karkand DLC-hez. ■

hozzászólások (14)

LordMatteo
LordMatteo 2011.04.18. 13:54
Kojin, ha lesz kétüléses repcsi, lehetek a lövészed? Én meg majd viszlek helizni, na? :D
Hype
Hype 2011.04.18. 14:09
Hát igen a BC 2 után ez már igazi felüdülésnek tűnik. Remélem a multival is visszatérnek a régi kerékvágásba, elvileg meg is ígérték hogy, visszatérnek a régi BF 2 vérvonalhoz. Ebből a 12 percből jó pár dolog kiderül apró dolgok amikre szeretem ha odafigyelnek a fejlesztők, mint pl: fegyver újratöltés ha 0-ra kiürül a tár akkor új tárnál húzza fel a fegyvert nem pedig minden újratöltésnél, ha nagyon megnézitek amikor felveszi a SAW-ot nagy géppuskát és lefekszik vele először kipattintja a kitámasztót, máris pontosabban lő, tudom apróságok de szerintem ez a sok kicsi dolog összeadódik és máris egy másik játékstílus van előttünk. Mondjuk az AI elég butának tűnik így első ránézésre, az RPGs némber észre se veszi hogy a fülétől 10 centire elrepül a gránát, meg amikor az autók közt lévőket szórja meg oldalról azok se nagyon észlelnek fel, remélem azért mert bemutató jelleggel készült a videó + ott a pre-alpha jel. Én 12 perc után már tudom hogy a single-el nem lesz baj, csak attól rettegek a multival még lehetnek problémák.
De remélem nem BC 2-s lesz a multi, elb*szott hitboxok, hátbakéselhetetlen ellenfelek, klánwarokon medic spam, stb na de reméljük a legjobbakat! :-P
rootshaper
rootshaper 2011.04.18. 14:19
a BC2-t nem úgy kell kezelni mint egy Battlefield 2.1-et, ez a titka. sosem állította senki, hogy a Battlefield széria babérjaira akarnak vele törni. mint ahogy az EA szétbontotta az NFS szériát, úgy bontották szét a BF-et is, Bad Company-re és "sima" Battlefield-re. így kell nekiállni és akkor az is felüdülés lesz. /OFF :)
stero
stero 2011.04.18. 14:44
Na ez azon ritka játékok egyike lesz amit megveszek és ha nem fut rendesen még új karira is beruházok .. ez valami atomállat lehet multiban .. kegyetlen!
Kolin Mekré
Kolin Mekré 2011.04.18. 17:23
DONE!
Neked mindig lesz egy Bérelt helyed :)
ajánlott olvasnivaló