Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Xbox 360 Nemzetek Ünnepe

Ingyenes Xbox LIVE hétvége és Guinnessrekord-kísérlet.

2011.04.19. 19:02 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Microsoft

Izgalmas napok elé néznek az Xbox tulajdonosok, ugyanis a Microsoft rengeteg érdekességgel készül a közelgő Xbox 360 Nemzetek Ünnepe alkalmából.
A virtuális rendezvény április 21-től 25-ig, azaz csütörtöktől hétfőig kerül megrendezésre az Xbox LIVE rendszeren keresztül, valamint egy Guinness-világrekordkísérletre is sor kerül. Április 23-án, szombaton világszerte megkísérlik felállítani a "legnagyobb online 100 méteres sprint" rekordját, a Kinect Sports és az Xbox LIVE használatával. Aki szeretne részese lenni a kísérletnek, az szombaton 19 órakor csatlakozhat a többiekhez. Jutalmul minden résztvevő kap egy Xbox/Guinness World Record avatárpólót.
A rekordkísérlet csak egyike azoknak a nagyszerű eseményeknek, amelyek az Xbox LIVE ingyenes szórakoztató hétvégéjén elérhetők lesznek. Ezenkívül minden LIVE-tag Gold LIVE hozzáférést kap, amellyel egyebek mellett elérhetővé válnak a többjátékos játékmódok.
Az Xbox 360 Nemzetek Ünnepe részletes programja:
Nemzetek versenye - az ingyenes hétvége során a legtöbb achievmentet összegyűjtő országok rangsorának felállítása és közzé tétele
Game with Fame Cseh Lacival - Cseh Laci a Halo Reach arénájában várja a vállalkozó kedvű játékosokat egy csatára, április 21-én 19:00 és 20:30 között. A legjobb eredményt elérők egy éves Xbox LIVE Gold tagságot kapnak ajándékba.
Hivatalos magyarországi Call of Duty: Black Ops bajnokság - április 22-én 18:00 és 20:30 között kerül megrendezésre, a döntő 20:00-kor kezdődik. Az első három helyezett pénzdíjat és egy éves Xbox LIVE Gold tagságot kap, míg a legjobb húsz játékos Gears of War 3 online multiplayer béta hozzáférési kódot kap.
A részvétel feltételei és a játékszabályok ezen az oldalon találhatók. ■

hozzászólások (1)

sipec
sipec 2011.04.20. 18:47
megyek is soul caliburozni;)
ajánlott olvasnivaló