Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Might & Magic Heroes VI halasztás

A fejlesztők nem tudják tartani a júniusi megjelenési dátumot.

2011.04.21. 08:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft bejelentette, hogy néhány hónappal elhalasztották a magyar Black Hole Entertainment által fejlesztett Might & Magic Heroes VI megjelenését. Az új dátum szeptember 8. A tavaly augusztusban bejelentett játék kiadását eddig júniusra tervezték, de sajnos még tovább kell várnunk.
A Might & Magic Heroes VI hivatalos Facebook oldalán jelent meg a rossz hír, és mindjárt magyarázattal is szolgáltak, mondván, "Biztosra szeretnénk menni, hogy a játék minősége minden elvárásotokat felülmúlja majd."

Might & Magic: Heroes VI
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Might & Magic: Heroes VI

hozzászólások (17)

VodevilX
VodevilX 2011.04.25. 17:51
Nekem szerencsére többnyire megvan ami érint: a Heroes V Collectors Edition tartalmazta az XP alatt tökéletesen működő HOMM II+ kieget, a III-at pedig majd megveszem GOG.com-on a comnplete packot ha akciós lesz. A fent említett Heroes V-ből pedig mevan mind az alapjáték, mind a 2 kieg.
gothmog
gothmog 2011.04.25. 18:01
Nekem is megvan a II-től kezdve mindegyik eredetiben (a II. rész kétszer is, szintén a Heroes V CE miatt).
Egyedül a HM&M I. volt meg törve, "warezba". Viszont egy gép újrainstallnál, kb. 15 éve törlődött, úgyhogy azóta nem is játszottam az első résszel:-)

Főleg csak a hátsó borító LOL-sága miatt linkeltem be:-D
VodevilX
VodevilX 2011.04.25. 19:28
Az valóban vicces:D
Aruns
Aruns 2011.04.25. 22:08
A II-höz a kieg, a The Price of Loyalty nekem megvan eredetiben (az akkori, 1997-es CD-s kiadás). Hát az sem sok embernek van meg olyan kiadásban eredetiben Magyarországon...
VodevilX
VodevilX 2011.04.25. 22:29
Ezt elhiszem :) A Heroes V CE kiadás, szerencsére a Heroes II complete változatát adta ajándékba. Tényleg a legjobb, emlékszem, egy időben suli után minden egyes délután jöttünk haza haver/haverokkal és ment a Homm2 hot seat, hihetetlen büszke vagyok rá, hogy nekem is megadatott ezt átélni!8-):love: Sőt egyenesen odáig megyek, hogy életem legmeghatározóbb jattékkal kapcsolatos élménye volt kb az az egy év, amikor igen masszívan toltuk ezt a játékot, a másik, mikor középsulis haverommal egy héten suli után átlagosan 3 nap egyenes úton mentünk hozzá PES-elni :)
ajánlott olvasnivaló