Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Driver: San Francisco trailer érkezett

Új videó érkezett a nyár végén megjelenő autós akciójátékról.

2011.05.02. 09:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft gondozásában fog megjelenni a nagy múltra visszatekintő Driver sorozat legújabb része, a Driver: San Francisco.
Az új epizódban Tanner nyomozó bőrébe bújhatunk, aki társával egy Jericho nevű bűnöző nyomába ered.
A másfél perces videóba igyekeztek mindent belesűríteni, amivel fel lehet csigázni az akcióra éhes játékosokat, a karakter bemutatókon túl láthatunk akciójeleneteket, kaszkadőrjeleneteket, robbanásokat, és természetesen autós üldözést töménytelen mennyiségben.
A játék eredetileg tavaly jelent volna meg, de a zsúfolt karácsony előtti szezonra hivatkozva majd’ egy évvel eltolták a premier dátumát. Így várhatóan az idei nyár végén érkezik az alkotás, az Egyesült Államokban augusztus 30-án, Európában szeptember 2-án, PC mellett Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és WII-re. ■

Driver: San Francisco
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Driver: San Francisco

hozzászólások (3)

rootshaper
rootshaper 2011.05.02. 13:11
ez megint nagyon csúfos bukta lesz szerintem. elég idejétmúlt a kinézet, meg az egész már... ha 2 évvel ez előtt megjelenik még azt mondom oké, szódával elmegy, de könyörgöm, 2011 van! labdába se rúghat az idei felhozatal mellett.
Creativ3Form
Creativ3Form 2011.05.02. 13:27
Ha összehoznak egy jóféle, hangulatos, izgalmas játékmenetet, akkor én személy szerint telibeszarom a grafikát, csak sajnos, az előző két részből kiindulva, ebben se nagyon reménykedhetünk.:-(
Sityi
Sityi 2011.05.02. 15:28
Ahogy azt az előzetesemben is írtam, itt a Nagy Újítás az lesz, hogy autóról autóra váltogatva megkoreografálatjuk az üldözéseket, ami ötletnek nagyszerű - kérdés a kivitelezés. És remélem, hogy ennél kicsit jobb lesz a fizika, mert ebben a trailerben kicsit bénácskának tűnt (ha tudják hozni az első rész kellemesen árkádos fizikáját, már elégedett leszek).
ajánlott olvasnivaló