Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Zene

George Michael - újra Budapesten

A Sportarénában lép színpadra a világhírű brit énekes.

2011.05.12. 18:11 | szerző: rootshaper | kategória: Zene

George Michael 2008 óta nem járt Európában turnézni, a 25Live koncertsorozat végeztével. Most azonban egy igazán nagy durranással akarja elkápráztatni rajongóit, ugyanis az ő munkásságában példa nélküli koncertsorozattal készül.
A turné a Symphonica névre hallgat, melyből kikövetkeztethető, hogy nagyzenekari kísérettel fogja majd szórakoztatni a közönséget. Ami viszont a turné nevéből nem derülhet ki, az az, hogy nem csak a közel 30 éves pályafutásának dalaiból válogatja össze koncertjének repertoárját, hanem más kedvenc előadóitól is hallhatunk majd dalokat. Minden egyes dalt teljesen újrahangszereltek, ezzel egy teljesen új irányzatot nyitva meg a művész karrierjében.
A különleges koncertsorozat egy részéhez különleges helyszínek is járnak. Olyan előadótermekben fog fellépni néhány országban - Svájcban, Belgiumban, Francia-, Olasz-, Német- és Írországban valamint az Egyesült Királyságban - ahol eddig még soha nem tette. A koncertsorozatot augusztusban egy prágai előadás nyitja, melynek az Állami Operaház ad helyet. Ezen kívül még helyszínt szolgáltat a londoni Királyi Opera és a párizsi Garnier Palais is.
Hazánkban a Budapest Sportarénában lép majd színpadra az előadó, szeptember 19-én.
Jegyeket elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai válthatnak, május 13. és 15. között George Michael hivatalos honlapján, május 17-én 10 órától viszont már mindenki számára kaphatóak lesznek a jegyek a Ticketpro országos hálózatán keresztül, valamint a www.livenation.hu oldalon is. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló