Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Bohemia Interactive - E3 lista

Most a cseh fejlesztőcsapat E3-as felhozatalát ismerhetitek meg.

2011.05.21. 15:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már hírt adtunk arról, hogy a Paradox Interactive miket visz ki a Los Angelesben megrendezésre kerülő E3-ra. Most pedig itt a felhozatal, amivel a Bohemia csapata fog mutatkozni.

    • ARMA 3 - Azt hiszem, nem kell bemutatni a sorozatot egyik katonai szimuláció kedvelőnek sem. A hamarosan trilógiává bővülő játéksorozat leginkább félelmetes gépigényéről - és kellemes egyensúlyáról az akció és a taktikázás között - ismeretes.
    • Carrier Command: Gaea Mission - Az 1988-ban megjelent játék felújított és újragondolt változatát készítik most a Bohém srácok, ezzel is ott lesznek az E3-on, ahol reméljük, többet is megtudhatunk majd erről az ígéretes játékról.
    • Take On Helicopters - Nem meglepő módon egy helikopteres játékról van szó, mely teljesen új lapokkal indul a fejlesztő felhozatalában. A fontos fícsörök közül, a teljesség igénye nélkül a fejlesztők olyanokat említenek, mint a sandbox egyjátékos mód, a kampányszerkesztő, valamint a többjátékos lehetőség.

    Minden egyes játékot a hozzá tartozó kreatív igazgató fog majd bemutatni a show keretein belül, egy részüket majd ki is lehet próbálni futás közben. Aki esetleg ellátogat majd a játékvilág egyik legnagyobb eseményére, a Bohemia Interactive-ot a South Hall, Booth #2803 címen keresse. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló