Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age of Conan - új tartalomfrissítés

Hamarosan érkezik egy új bővítmény az MMO-hoz.

2011.05.24. 11:55 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Funcom bejelentése szerint a közelgő Conan a Barbár film és az Age of Conan nagyon közel kerül majd egymáshoz. Oly annyira, hogy a következő tartalomfrissítés - melynek címe The Savage Coast of Turan lesz - a két történetet fogja összekötni egymással.
Sok közös vonás lesz az új tartalom és a film története közt, de természetesen nem csak ebből fog építkezni a kiegészítő. A játékosoknak lehetősége lesz, hogy segítsen Conannak - aki az óta Aquilonia királya lett - támogatást nyújtani öreg bajtársának, Artusnak.
"Már 2003 óta szorosan együttműködünk a Funcommal annak érdekében, hogy a lehető leghitelesebb Conan univerzumot teremthessük meg." - közölte a Conan film producere, Fredrik Malmberg. "Rengeteg ötletet merítettünk az Age of Conan játékból, és a Lionsgate által forgalmazott film majd sok tekintetben nagyon ismerős lesz a játékosoknak."
A film egyébként Conan kalandjait mutatja majd be - nem meglepő módon - Hyboria területein. Az új kaland pakk pedig Ardashir városa körül bonyolódó összeesküvéseket és történéseket fogja elénk tárni. Természetesen új encounterek, raidek, páncél szettek és szörnyek is lesznek majd a kiegészítőben, melyeknek Ardashir masszív területe ad majd otthont. A szörnyekkel kapcsolatban a filmmániások már a trailerből biztos leszűrhettek egyet s mást.
A filmmel kapcsolatban már van pontos premier dátum is, mely augusztus 19-én esedékes és természetesen 3D-ben is megtekinthető lesz majd. A filmben egyébként az a Bob Sapp is szerepelni fog, akit nemrégiben a nála 100 kilóval könnyebb Kunkli Tivadar padlóra küldött. ■

Age of Conan - Hyborian Adventures
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Age of Conan - Hyborian Adventures

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló