Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

Prey 2 - E3 trailer

E3-as videó a Prey második részéről.

2011.06.03. 14:21 | szerző: Retee | kategória: E3 2011

Általában már a tényleges show előtt beindul az E3-as forgatag, s ez úgy tűnik, hogy idén sem lesz másképp, hiszen a Darkness után egy másik akciójátékról, a Prey 2-ről is bemutató trailer érkezett. Abban a második epizódban, ahol légi marsallt alakítunk, legalábbis a kezdésnél, ami nagyjából ugyanabban az időben játszódik majd, mint előző kalandunk, ám más perspektívából mutatja be a történéseket. ■

Prey 2 (TÖRÖLVE)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Prey 2 (TÖRÖLVE)

hozzászólások (9)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.06.03. 15:52
Hmm nem lessz ez rossz még nekem is elnyerte a tetszésemet de az előző rész sokkal jobban bejött.Jol párosult az indiános feeling a sci-fi-s környezettel.
Nos persze tény hogy van akinek bejön hogy más van akinek nem.De ha jelen esetben ebben már nincs az indiános feeling a sci-fivel párositva akkor milyen kapcsolatot keressünk pl a cime a Prey 1-2 között mivel az egy is más és a kettő is de mégis a folytatása.Tehát cim szerint egy folytatás de mégis más játék eleve nem lehetne ez a neve ha nincs benne semmi ami az előző részre emlékezteti a játékost.

Pont olyan mint a Halálfutam 2 cimű film ami tulajdonképpen előzményfilm mégse lehetett volna neki "2"-es számot adni ami folytatásra utal mivel előzményt mutat be a film.

Vagy mondhatnám még a Max Payne filmet is.A ballonkabáton és talán egy lassitós jeleneten kivül totál nem volt köze a játékhoz eleve nem lehetett volna a játékneve a film cime.

Az ember mikor egy játékot vár am egy filmen alapul - vagy forditva - azt várja hogy ugyanaz történjen mivel igy alakul ki a kapcsolat a játék-film, film-játék között.Csak az egyikben látjuk a történéseket mig a másikban mi magunk irányithatjuk a dolgok zajlását.De ha nincs kapcsolat a kettő között akkor lószart sem ér a későbbi adaptácio.
Royce95
Royce95 2011.06.03. 16:28
Szerintem jó lesz, az egyel nem játszottam még, de ez tetszik.
GustyX
GustyX 2011.06.03. 16:37
Pont ezért tetszik :).

arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ennél játéknál fognak-e nyafogni, hogy "ez nem is Prey" és hasonlók.
Peace
Peace 2011.06.04. 02:20
Nem tűnik Prey-nek, de kúrva jó!!!!! :-D
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.06.04. 21:04
nem tetszik. egyáltalán. se nem prey, se nem jó. nem is értem mi tetszik mindenkinek ebben a menőcsávó, mindenkit kinyírok kispisztollyal, engem hárman egyenesben lőnek, de semmi el nem talál, jediket megszégyenítő ugrálós faszságban....
ajánlott olvasnivaló