Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2011

Októberben érkezik a Jagged Alliance: Back in Action

E3-as képek a Jagged Alliance új részéről.

2011.06.09. 12:10 | szerző: Retee | kategória: E3 2011

A 90-es évek játékosainak nem feltétlenül kell bemutatni a Jagged Alliance szériát, hiszen az egykor kult játéknak számító JA hosszabb-rövidebb ideig szinte mindenki gépén megpihent már. Aki viszont kimaradt a jóból, annak elég azt tudnia, hogy a Jagged Alliance egy izometrikus nézetből irányítható taktikai játék volt, amely leginkább a Commandosra hasonlított, azzal a különbséggel, hogy itt a valós idő mellett a harcokat leginkább körökre osztott módon vívhattuk meg. Sőt, a küldetések előtt mi dönthettünk arról, hogy kit és milyen fegyverzettel bérelünk fel, mely missziót vállaljuk el - utóbbi közben pedig gyakran beszélgethettünk is a NPC-k hadával.
A Kalypso pedig már 2010-ben bejelentette, hogy megpróbálja feltámasztani a szériát a Jagged Alliance: Back in Action című fejlesztésével. A BiA az ígéretek szerint nem sokat változik a klasszikushoz képest, marad a valós és körökre osztott játékmenet, az izometrikus nézet, ám grafikailag - az E3-as képek alapján - igen sokat fejlődött az új rész, amely októberben érkezik meg a boltokba. ■

előző
következő
Októberben érkezik a Jagged Alliance: Back in Action
Októberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in ActionOktóberben érkezik a Jagged Alliance: Back in Action
Jagged Alliance: Back in Action
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jagged Alliance: Back in Action

hozzászólások (1)

Aryx
Aryx 2011.06.11. 19:27
kislol, pont 2 napja kezdtem neki a JA2-nek, mer' kellett valami "új" turn-based, ami eddig kimaradt, pedig már vagy 10 éve porosodott az az újságmelléklet-cd. Eddig rohadtul tetszik, rémesen addiktív.
De...
...nem úgy volt, hogy ez a 2. rész remake-je lesz, ami korábban Reloaded alcímmel futott, és csak grafikai tuningon esett át? (+ gondolom némi játékmenet-egyszerűsítésen is, mert az alap agyilag felfoghatatlan egy átlag mai játékosnak.) Vagy az egy külön ágazat? Was is das?
Mindenesetre a reloaded-ről meg pont tegnap néztem youtube-videót, ahol az öreg fanok szomorkodtak, hogy ez már nem ugyanaz a JA... és igazuk is van. 1000x szebbnek látom még mai szemmel is azt a 2D-s, rajzolt grafikát, mint ezt a 3dés rondaságot. Ez eddig nagyon gáz. :/ Nembaj, JA2 forever, mindenkinek csak ajánlani tudom, erősen pótlásra való. És tényleg. :)
ajánlott olvasnivaló