Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost Recon: Future Soldier - részletek

Az E3 alatt végre szivárgott némi infó.

2011.06.13. 21:17 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Ubisoft amellett, hogy nagy titokban fejlesztgeti a Ghost Recon: Future Soldier játékát, elég rögös úton halad a projekt, így érthető volt, hogy a 2009-es bejelentése óta vajmi keveset hallottunk felőle. Azonban ez most megváltozni látszik, kezd összeállni a kép és egyre kecsegtetőbben hangzik az egész.
Lássuk akkor, hogy mire számíthatunk majd a végleges verzióval kapcsolatban!
Első ránézésre is nagyon úgy fest a dolog, hogy inkább a lövölde felé fog hajlani a képzeletbeli mérlegünk nyelve, nem pedig az Advanced Warfighter taktikai vonala irányába. Ne essetek kétségbe, ez a játék még mindig keményebben épít a taktikázásra, mint sok, ezzel a címszóval reklámozott alkotás. Kapunk majd rengeteg közeljövőbeli kütyüt, amit használhatunk a szánk íze szerint, viszont a négy tagú alakulatunk sokkal önállóbb lesz. Nem kell minden második lépés után parancsokat osztogatni nekik, ki fogják használni a terep adta lehetőségeket.
A játékos, mint parancsnok, megjelölhet három célpontot a csapattagoknak, majd a ravaszt meghúzva a negyedik célpont homlokára célozva, a csapattagok is lőni kezdenek, így gyors rajtaütéseket vihetünk majd véghez.
A történetről is hallhattunk pár szót, mely eddig meglehetősen abba a bizonyos balladai homályba veszett. A Ghost csapat egy fegyvercsempész hálózatot akar lefülelni és így a világ számos pontján megfordulnak majd. Az E3-as demóban a 12 küldetéses kampány harmadik misszióját láthatta a nagyérdemű közönség, s a teljes kampány egy négyszemélyes ko-operatív módnak is felfogható, ahova természetesen a barátok beugorhatnak segíteni.
A demóban egy nigériai faluban egy CIA ügynököt kellett kiszabadítani, ezt láthatjátok a lentebb található videóban is. Rejtve megközelíti a csapat a falut, majd a lövések hangjára a civilek hasra vetik magukat, vagy épp elkezdenek menekülni, egyszóval úgy viselkednek, ahogy egy civilnek kell. Emellett a csapatunk természetesen profi módon szedi ki a fegyvereseket, lehetőség szerint civil áldozat nélkül.
Ahogyan többen tapasztalták a demóval játszva, a játék erősen épít a fedezékrendszerre. Ez a legjobb módja annak, hogy életben tartsuk a csapatunkat. Azonban egy fedezék sem tart örökké, így jól meg kell majd válogatni, hogy mi mögé guggolunk be. Bár ez már lassan alap követelmény lesz a lövöldékben.
A játék majd valamikor 2012-ben fog megérkezni a boltokba, ha minden jól megy. Eddig ígéretesnek tűnik. ■

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

hozzászólások (4)

Hype
Hype 2011.06.13. 22:25
A honlapján csak az xboxos meg ps3as doboz van, a pc valahogy lemaradt, de ettől függetlenül most ez PCre is jön? Néha nem értem miért nem lehet kerek perec ki írni nekik a platformokat.
rootshaper
rootshaper 2011.06.13. 22:30
sajnos eddig úgy fest a dolog, hogy nem jön PC-re, de amint változik a helyzet, titeket tudósítunk elsőnek :)
GustyX
GustyX 2011.06.13. 23:07
Kezdetek óta úgy tudom, hogy jönni fog PC-re is.
Lacko
Lacko 2011.06.14. 08:16
Hétvégén feltettem az első részt. Hát az még most is zseniális. Elképesztő játékélmény!
ajánlott olvasnivaló