Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost Recon: Future Soldier - béta infók

Választ kapunk pár fontos kérdésre.

2011.06.21. 16:10 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Az új Ghost Recon játék, a Future Soldier nagy népszerűségnek örvendett az E3-on és felmerült újra a multiplayer béta lehetősége is. Eddig nem kaptunk rá érdemleges választ, azonban most minden megváltozik, ugyanis a fejlesztő Ubisoft megerősítette, hogy 2012 elején számíthatunk egy béta tesztre.
Az információk szerint a béta 2012 januárjában fog érkezni, pár hónappal a játék boltokba kerülése előtt. Így a végleges verzióra valamikor március környékén számíthatunk leghamarabb. Azonban van egy nagyon rossz hírem, mint a PC, mind pedig a PS3 felhasználók számára. A béta verziót kizárólag XBOX-ra kívánják megjelentetni, így elég nehéz elhinni, mikor azt mondják a cégnél, hogy "nagyon kívoncsiak vagyunk a közösség véleményére a játékkal kapcsolatban".
Azok, akik birtokában vannak a Splinter Cell: Conviction játéknak, már biztos, hogy ki fogják tudni próbálni a béta verziót, de azok se csüggedjenek, akiknek nincs meg a játék, ugyanis szét fognak osztani pár kulcsot majd az előrendelők közt is, valamint később még biztosítanak minket róla, hogy lesz több módja is a bétába való bekerülésre.
Még arról is szó esett, hogy mit fognak kapni azon játékosok, akik bekerülnek majd a béta tesztbe. Leginkább az állításuk szerint formabontó többjátékos módot tudják majd kipróbálni, mely erősen épít a személy és a csapat profizmusára is. Majd meglátjuk, hogyan kivitelezik mindezt, ugyanis nem egyszer hallottunk már ilyesmit. A többi részletről egyelőre nem nyilatkoztak a srácok, majd a béta közeledtével fognak felreppenni információk.
Az XBOX-os kizárólagos bétának az oka pedig a Kinect mikrofonos hangvezérlés lehet, gyanítjuk, hogy azt kívánják leellenőrizni a nagyérdeművel, amolyan szórakoztató formában. ■

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló