Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tíz éves az Anarchy Online

Már egy évtizede fut a népszerű sci-fi MMO.

2011.06.27. 16:42 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Funcom nagyon büszke arra, hogy a világ első és leghosszabb életű sci-fi MMO-ját tudhatja magáénak. Olyan fontos úttörő feature-ök köthetőek a nevéhez, mint például az instázás, a masszív, tömeges PvP lehetősége, vagy az in-game koncertek.
Ennek örömére a hónapban a Funcom megünnepli játékának 10 éves fennálását, mely 2001. június 27-én startolt el. Lássunk először egy kis történelmet! A játékkal kapcsolatos munkálatok még 1995 elején kezdődtek meg, akkoriban, mikor az internet még csak nagyon kis réteg számára volt elérhető; természetesen nekik is csillagászati árakon és rendkívül szűk sávszélességgel. A játék elsődleges célja az volt, hogy legalább 2500 játékost tudjon magáénak és a fejlesztők abban reménykedtek, hogy az internetnek van némi jövője. A Funcom részére az Anarchy Online mindig is egy olyan hely volt, melyben kipróbálhatták új ötleteiket, melyek közül a legtöbb már a mostanság divatos MMO játékokban alapkövetelmény. Ilyen például az instance lehetőség, a játékbeli reklám, vagy a digitális eladás; de akadnak olyan egyedi dolgok is, melyek sehol máshol nem lelhetőek fel: ilyenek az in-game rádiók, vagy a koncertek, de a lista még folytatódhatna, csak helyünk nincs rá.
De ne hagyjuk ki az in-game lehetőségeket sem, amik a 10 éves születéshónap alkalmából válnak elérhetővé. Természetesen rengeteg tartalommal ruházza fel az amúgy is bőséges játékot a fejlesztő cég - új járművek, ruhák, felszerelések, petek állnak a játékosok rendelkezésére a hónapban. Azok számára, akik a hónapra újra befizetik a havidíjat, külön juttatások és előnyök járnak - ilyen lesz a "Heckler of Celebration" közösségi pet is például.
De mit érne az ünneplés egy hatalmas buli nélkül? Az első játékbeli rádióállomás megalkotói szolgáltatják majd a zenét és a buli nem kevesebb, mint három napig fog tartani. ■

Anarchy Online
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Anarchy Online

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló