Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Age of Conan - mostantól Free to Play

Elérkezett az a nap is, mikor Conan világa megnyílik egy szélesebb közönség számára.

2011.07.02. 14:41 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Mostanában egyre nagyobb a sürgés-forgás barbárék háza táján. Nemrég hírt adtunk arról, hogy érkezik a játékhoz egy nagyobb tartalomfrissítés, nemsokára debütál az új Conan mozi, most pedig itt az ingyenesen játszható Age of Conan!
A játékhoz a Funcom megjelentette a free-to-play verziót, melynek külön nevet is adtak: Age of Conan: Unchained. Ez az új verzió váltja fel a már meglévőt és ezzel szabad bejárást biztosít mindenkinek Hyboria vad vidékeire. A játékosok mostantól eldönthetik, hogy az ingyenesen játszható tartalommal megelégednek-e, vagy inkább prémium előfizetésre vágynak. Új online bolttal is rendelkezik a játék, melyben mind az ingyenélők ingyenesen játszók, mind pedig a prémium felhasználók vásárolhatnak maguknak fegyverzetet, vagy akár hátasokat is. Természetesen sok-sok különbség és újdonság várja még a régi és új játékosokat egyaránt, így azt javaslom, látogassátok meg az új Age of Conan: Unchained weboldalt, ahol a fejlesztők szépen sorba szedték nekünk a változásokat.
Az eltelt három év alatt temérdek újítás és tartalom került a játékba, de a Funcom biztosít mindenkit arról, hogy az ingyenessé válá nem jelenti azt, hogy elhanyagolják majd a játékot. Jelenleg is dolgoznak új tartalmakon, mint a már említett nagyobb tartalomfrissítés, mely majd az új filmmel lesz hivatott összekötni a játék világát.
A játék természetesen már letölthető a fenti linken, így mindenki belevetheti magát ebbe a gyönyörű, ám veszélyes világba. ■

Age of Conan - Hyborian Adventures
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Age of Conan - Hyborian Adventures

hozzászólások (1)

Zomil
Zomil 2011.07.04. 01:14
Öhm, kb. 2 honapja néztem és már akkor is volt ingyenes verzioja a játéknak. :O
ajánlott olvasnivaló