Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

Prince a Sziget nulladik napján

Augusztus 9-én érkezik a popénekes a budapesti fesztiválra.

2011.07.21. 11:45 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Az idei Sziget fesztivál "nulladik" napján, augusztus 9-én a neves popénekes, Prince érkezik az Óbudai-szigetre, hogy az 1976. óta slágerlistákat uraló számaibon adjon elő slágereket. A több mint két órás előadás során várhatóan felhangzik a Purple Rain, a When Doves Cry és a Kiss is. Takács Gábor, a Sziget ügyvezetője így nyilatkozott a hírrel kapcsolatosan:
“Tudjuk, hogy szokatlan ilyen későn bejelenteni egy ekkora sztárt, de a lengyel Open’er fesztivál, ahol július elején lépett fel Prince, olyan szerződést írt alá a művész menedzsmentjével, amely kizárólagosságot ígért nekik Európa ezen részén a 2011-es fesztiválévadra. Szerencsére a lengyel szervező cég, az Alter Art kész volt a kompromisszumra -– s ezért hálásak is vagyunk -, hisz’ a támogatásuk nélkül ez a nagy show nem jöhetett volna létre. A lengyel fesztivál elkötelezett híve a zenének és a fesztiválok közönségének, ezért is álltak el a kizárólagosságuktól, nagy örömünkre, így - a régióban egyedüli koncertként - a mi fesztiválunkon is fellép Prince.”
A "nulladik" napon Prince mellett a Rock-Metal Nagyszínpadra elhívták a szervezők azok a produkciókat, akik az elmúlt években a legnagyobb sikerű világzenei koncerteket adták. Így fellép a New York-i Klezmatics, a szerb Boban i Marko Markovic Orkestar és a szentpétervári Leningrad. Ezen kívül még a Világzenei Nagyszínpadon is további fellépők várhatók.
A "nulladik" napra a jegyet 13900 forintért lehet vásárolni, az ottalvós bérlettel rendelkezőknek pedig ez a nap mintegy bónuszként, ingyenesen látogatható. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló