Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shoot Many Robots - bejelentés

A cím sokat elárul, robotokat kell majd lőnünk, bizony. Sokat.

2011.08.24. 09:45 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Ubisoft és a Demiurge közreműködésében keletkező Shoot Many Robots című játék eddig úgy fest, minden platformra érkezik s ezzel igazi űrt fog betölteni a PC-s platformer kedvelők szívében.
A játék főhőse P. Walter Tugnut, akinek az a küldetés jutott a sorstól, hogy egy furcsa módon gyilkos robotokat gyártó... gyár ellen szegüljön és kinyírjon minél több ilyen bádog rettenetet útja során. Lesznek természetesen több fajtába sorolható példányaik is, melyek egy részét a mellékelt trailerben is megismerhetjük. Lehetőség lesz majd 4 személyes co-op játékmódra is, melyet megtűzdelnek a fejlesztők RPG elemekkel is, bár ezt még vastag köd fedi, hogy hogyan akarják kivitelezni. Két játékmódra is lehetőségünk lesz majd, melyek közül az egyik a Traversal, ami a hétköznapi, lineáris kampány módot takarja, valamint a Survival, ahol pedig a robotok hullámait kell túlélnünk.
A játék az online rendszereken fog érkezni, valamikor 2012-ben, tehát letölthető játék lesz PS3-ra, Xbox 360-ra, valamint a jó öreg PC-re is. ■

Shoot Many Robots
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shoot Many Robots

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló