25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Red Orchestra 2 - multiplayer trailer

Két perces bemutató érkezett a sokak által várt játékból.

Írta: GeryG 5 hozzászólás

A Tripwire Interactive kiadott egy trailert a Red Orchestra 2-ből, mely kifejezetten a többjátékos módot mutatja be. A két perces videót a jelenleg is zajló zárt béta során készítették. A szabadtéri és zárt helyeken zajló csaták mellett a tankok is bemutatkoznak. A megjelenés sincsen már messze, ugyanis szeptember 13-án landol a boltok polcain a Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad

Platform:

Fejlesztő: Tripwire Interactive

Kiadó: 1C Company

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2011. szeptember 16.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GeryG
GeryG [2289]
A zárt béta már javában zajlik... eddig sajnos az volt inkább a jellemző, hogy ketten-hárman lézengtünk a pályán, viszont volt részem 32vs32-es csatában is... no az tényleg nem egyszerű... :)

Hatalmas (tényleg!) pályák vannak. Az egyiket középen ketté szeli egy pusztaság, annak a két széléről indultak a csapatok. Ameddig a szem ellátott mindenhol puskás formák feküdtek a földön és a szemközti oldalt sasolták. Néha-néha eldörrent egy puska... abszolut nem a CoDos rohanunk oszt majd lesz valami játékmenet a jellemző... ebből a szempontból sokkal reálisabbnak tűnik eddig. :)
- Lizard -
- Lizard - [45]
Észrevettétek, hogy a játékban eléggé hasonlít más játékokhoz és filmekhez? Például egy film: Ellenség a kapuknál, amit biztos, hogy beletettek. Vagy ott van például az a havas pálya, vagy a mozdonyos, amit mindenki felismer a Cod 2-ből. Kíváncsi vagyok rá, biztos jó :-D
Hype
Hype [368]
Ezt érdemes megnézni: http://www.youtube.com/watch?v=eNBmCroS4qI
Grandpa visszaemlékezik :-D
stero
stero [770]
Ezt ki kell próbálnom .. meggyőzött.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)