Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gears of War 3 - az Epic legjobb játéka

Mike Capps szerint a GoW3 minden idők legjobb Epic játéka lett.

2011.09.06. 13:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

"Ez a legnagyobb és legnagyszerűbb játék, amit az Epic az elmúlt húsz évben készített! Nagyon büszke vagyok rá és arra, hogy a kampány sokkal hosszabb, mint a Gears of War 2-é." - nyilatkozta Mike Capps a hamarosan boltokba kerülő Gears of War 3 kapcsán. A játék megjelenését a Microsoft halasztotta el, a fejlesztő Epic pedig kihasználta az ajándékba kapott plusz fejlesztési időt, és elkészítette a Beast módot a többjátékos részhez.
"A Gears of War 3 fejlesztése pontosan követte a menetrendet, ám mikor váratlanul plusz időhöz jutottunk, azonnal kaptunk az alkalmon. Először furcsa volt, hiszen korábban még sosem jártunk így. Általában mindig időre elkészülünk a játékainkkal, de ezúttal még több időt kaptunk. Így készülhetett el például a Beast mód is, ami a személyes kedvencem. Szörnyek oldalán kell harcolnunk az emberek ellen, és hihetetlen móka, mikor Tickerként saját magunkat felrobbantva kell elpusztítanunk a lövegtornyaikat." - áradozott Capps.
A Gears of War 3 eredetileg áprilisban jelent volna meg, de úgy néz ki, a fejlesztéshez hozzá csapott bő négy hónap sem telt eseménytelenül az Epic háza táján. A játék továbbra is Xbox 360 exkluzív és szeptember 20-án jelenik meg. ■

Gears of War 3 (X360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Gears of War 3 (X360)

hozzászólások (16)

Yourmom
Yourmom 2011.09.12. 00:51
Koszi a kielegito valaszt!:D
Snapsz: En nem azt irtam, hogy ettol lenne rossz lenne, csak szerettem volna tudni. :D
Yourmom
Yourmom 2011.09.12. 00:54
*hogy ettol rossz lenne*
gregmerch
gregmerch 2011.09.27. 11:52
Srácok, nem tudja véletlenül valaki, hogyan lehet beállítani a dobozon is hirdetett 3D megjelenítést a GoW3 (vagy akármelyik XB360) játék esetében? Amikor aktiválom, annyi történik, hogy 2 félre oszlik a kép, és ugyan az jelenik meg összenyomva 2x (jobb és bal oldalon is). Ennyi. Ha kikapcsolom, akkor a TV képes a sját beépített programjával 3D-be konvertálni a képet, de az gyakran fals, és torz. Tudja valaki, hogy működik ez az XB-nál? A MS ügyfélszolgálat nem foglalkozik XB játékokkal, arra van egy fórumuk, amin nincs ilyen téma ( eddig nem találtam). Ha van ötlet, tapasztalat, írjátok meg légyszi! Köszi előre is!
Yourmom
Yourmom 2011.11.07. 17:52
Nem akarok hulyeseget tanacsolni, de nem lehetseges hogy kell szemuveg hozza?:D
gregmerch
gregmerch 2011.11.07. 19:03
Köszi az észrevételt, nem ezzel volt a gond.
A PS3 esetében simán be lehet kapcsolni a 3D-t opciókon belül, és működik.
Itt a TV-t is kalibrálni kellett emellett, és így működött csak.
Ismertető megírva, hamarosan kikerül az oldalra.
ajánlott olvasnivaló