Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesek

Hamarosan a boltokba kerül a negyedik keresztes hadjáratot feldolgozó TPS.

2011.09.29. 15:27 | szerző: Retee | kategória: Játék

Októberben kerül a boltokba a Kylotonn Entertainment új játéka, a The Cursed Crusade, amely a lovagkor legszebb pillanataiba repít minket vissza, magyarul rengeteg vérre, fegyverre és páncélra számíthatunk. A kooperatív módot is támogató akció-kaland TPS a 12. századba kalauzol el minket, mikor a pápa éppen meghirdeti a negyedik keresztes hadjáratot, ám a sereg szokás szerint rengeteg problémával szembesül már a kezdetek kezdetén is. A főképp francia harcosokból álló haderő ugyanis nem jut tovább Konstantinápolynál, ám addig is bejárhatjuk a 12. századi Európa több nagyvárosát, miközben kb. 150 különböző fegyverrel szerelhetjük fel kedvenc lovagunkat, aki persze nem lesz rest használni sem ezeket.
A kiadó közlése szerint a The Cursed Crusade október 25-től vásárolható meg, de a megjelenést még egy demo kiadása is meg fogja előzni. ■előző
következő
The Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesek
The Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesekThe Cursed Crusade - októberben érkeznek a keresztesek
The Cursed Crusade
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Cursed Crusade

hozzászólások (3)

Snapsz
Snapsz 2011.10.02. 00:50
Érdekes párosítása a történelemnek és a fikciónak. Nekem úgy kimondottan nem jön be, bár lehet még jó játék. Mondjuk jobban örültem volna, ha kihagyják ezt a furi dolgot belőle, hogy mi akkor kisördögök vagyunk. :D És csinálnak mondjuk egy jó kis keresztes hadjáratos játékot, fikció nélkül. Aztán ki tudja, lehet ez a dolog ad neki egyfajta pluszt, amitől jobb lesz. Megnézzük majd. ;-)
Peace
Peace 2011.10.02. 07:53
Körülbelül 5 percet élt meg nálam a játék. 11 éve még elment volna ezzel a grafikával és játékmenettel. Már az átvezető videó utáni első pár pillanat alapján le lehetett szűrni, hogy hulladék. Persze ettől függetlenül nyugodtan vásárolja meg, akinek tetszik! ;-)
Dante2000
Dante2000 2011.11.27. 22:34
Hulladék egy játék élvezhetelen állandóan eltörik a kard ésnehéz meglátni a földön másikat a játékmenet pocsék pl van egy számszeríjas pálya na ott az csak dísznek van mert nem engedi használni.Ne vegye meg senki mert túl drága a minőséghez képest.
ajánlott olvasnivaló