Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - multiplayer béta és demó

Előnyben lesznek a Battlefield 3 tulajdonosok.

2011.10.21. 11:04 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Bizony, nem csalás nem ámítás, ugyanis a Bioware hivatalos fórumán is bejelentették, hogy januárban Mass Effect 3 multiplayer bétára kerül sor, ahol kipróbálhatjuk majd, érdemes-e tovább várni a játékra. Az azonban egyelőre nem ismeretes, hogy vajon melyik platformokra lesz elérhető ez a kipróbálható verzió. Reméljük, hogy mindegyikre.
Ja, és hogy milyen előnyben részesülnek majd a Battlefield 3 vásárlói? A dobozban található egy-egy kupon, mely segítségével a többi földi halandó előtt próbálható ki a béta - ahogyan ez a Medal of Honor limited edition vásárlói kapcsán történt, a Battlefield 3 bétában. Azonban mindez csak az első kézből vásárolt játékokra vonatkozik, tehát azoknak, akik később vesznek Online Passt a játékhoz, mér nem részesülhetnek ebben az előnyben. Továbbá még jár a kuponhoz egy unlockolható N7-es dögcédula - király! - mely szintén nem jár azoknak, akik használtan veszik meg a játékot.
A Bioware biztosít mindenkit arról, hogy novemberben további részletekről rántja majd le a leplet a bétával és a demóval kapcsolatban - természetesen arról, hogy hogyan lehet majd egyéb módokon bejutni rá, valamint magát a kezdési időpontot is megtudhatjuk. ■

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (8)

ufodani
ufodani 2011.10.21. 20:07
Csak téged. ;-)
rootshaper
rootshaper 2011.10.21. 20:51
bocs, nekem ez a stílusom, igyekszem belevinni a híreimbe/cikkeimbe is. szerencsére másokat nem zavar, úgyhogy amíg nincs belőle nagyobb baj, marad :)

amúgy nemtom mire céloztál, kiemelnéd, ha megkérlek?
Skorpio90
Skorpio90 2011.10.21. 21:19
Hát figyelj, ha konkrét példát akarsz, nekem spec. az "...unlockolható N7-es dögcédula - király! - mely szintén nem jár azoknak..." király beszúráson akadt meg a szemem, inkább általában a te híreidben figyeltem ezt meg. De láthatóan csak engem zavar ez, úgyhogy tárgytalan a dolog.
rootshaper
rootshaper 2011.10.21. 21:45
szerintem király lesz az N7-es dögcédula, ilyen prózai okból került oda az a megjegyzés :D

én személy szerint jobban szeretek úgy híreket olvasni, hogy az a hír hozzám szól, és nem csak szárazon tényeket közöl, mint a híradóban. ezért próbálok olvasókat arra buzdítani, hogy írják meg a véleményüket - mint a legutóbbi BF3-as hírnél, hogy kinek mi lesz a kedvenc mapja így első látásra - satöbbi.

de legalább tudod név nélkül is, melyik hírt írtam én és ez nekem elismerés :)
Skorpio90
Skorpio90 2011.10.21. 23:06
Értem én, csak nekem ez néha túl sok. De hát ilyen dolog ez, nem lehet minden fránya olvasónak a kedvére tenni:P
ajánlott olvasnivaló