25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Orcs Must Die! - DLC közeleg

Jövő hét elején érkezik az első letölthető tartalom.

Írta: GeryG 5 hozzászólás

Az Orcs Must Die! bő egy hete jelent meg, azóta mi is foglalkoztunk már vele részletesen is. A volt Esemble Studios munkatársakból alakult Robot Entertainment alkotása remekül ötvözi a klasszikus várvédős játékok és a hátsónézetes akciójátékok legjobb tulajdonságait. A készítők természetesen nem hagyják magukra a rajongókat a megjelenés után sem, így most a különböző DLC-ken dolgoznak. Egyelőre két ilyen plusz tartalom tekinthető hivatalosnak, melyek közül az első már jövő hét elején megérkezik. A The Artifacts of Power csomagban új fegyvereket és csapdákat kapunk: a Vamipiric Gauntlets egy varázserejű kesztyű, mely folyamatosan szívja az orkok életerejét, míg minket erősebbé tesz. Az Alchemist's Satchel egy szütyő, melyből folyamatosan bombákat dobálhatunk. A Shock Zapper a plafonról lelógva egyaránt hatásos a földi és a levegőből támadó ellenfelek ellen. Végül a Floor Scorcher elevenen égeti el az előtte elhaladó orkokat. Utóbbi kettőt tovább is fejleszthetjük.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Orcs Must Die!

Platform:

Fejlesztő: Robot Entertainment

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2011. október 12.

Minimális rendszerigény: Intel Core 2 Duo 2 GHz/AMD Athlon X2 4000, 2 GB RAM, 512 MB-os 3D kártya, 8xDVD-ROM, 3 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Berci1
Berci1 [467]
igen, meg egy coop módért.
rootshaper
rootshaper [1614]
jah, ez a game ordít a pályaszerkesztőért. :)
GeryG
GeryG [2294]
Az első DLC tuti fizetős lesz, ha ránézel Steamen, biztos találsz árat hozzá. Ha jól emlékszem 2-3 euró körül mozog talán.

Elvileg 2 DLC van egyelőre betervezve, ebből ez az első ugye csak fegyvereket és csapdákat ad hozzá, szerintem a második fog majd új pályákkal érkezni. Ez pont egy olyan játék, amihez nagyon passzolnak az új és új pályák, plusz egy pályaszerkesztő. Szerintem tuti jönni fog mindkettő. :)
rootshaper
rootshaper [1614]
ezek ingyenesek lesznek, vagy fizetősek? új pályákról nem tudni esetleg valamit? vagy mondjuk egy pályaszerkesztőről? :)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (5 db)