Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Orcs Must Die! - DLC közeleg

Jövő hét elején érkezik az első letölthető tartalom.

2011.10.22. 18:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Orcs Must Die! bő egy hete jelent meg, azóta mi is foglalkoztunk már vele részletesen is. A volt Esemble Studios munkatársakból alakult Robot Entertainment alkotása remekül ötvözi a klasszikus várvédős játékok és a hátsónézetes akciójátékok legjobb tulajdonságait. A készítők természetesen nem hagyják magukra a rajongókat a megjelenés után sem, így most a különböző DLC-ken dolgoznak. Egyelőre két ilyen plusz tartalom tekinthető hivatalosnak, melyek közül az első már jövő hét elején megérkezik. A The Artifacts of Power csomagban új fegyvereket és csapdákat kapunk: a Vamipiric Gauntlets egy varázserejű kesztyű, mely folyamatosan szívja az orkok életerejét, míg minket erősebbé tesz. Az Alchemist's Satchel egy szütyő, melyből folyamatosan bombákat dobálhatunk. A Shock Zapper a plafonról lelógva egyaránt hatásos a földi és a levegőből támadó ellenfelek ellen. Végül a Floor Scorcher elevenen égeti el az előtte elhaladó orkokat. Utóbbi kettőt tovább is fejleszthetjük. ■

Orcs Must Die!
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Orcs Must Die!

hozzászólások (4)

rootshaper
rootshaper 2011.10.23. 11:50
ezek ingyenesek lesznek, vagy fizetősek? új pályákról nem tudni esetleg valamit? vagy mondjuk egy pályaszerkesztőről? :)
GeryG
GeryG 2011.10.23. 12:14
Az első DLC tuti fizetős lesz, ha ránézel Steamen, biztos találsz árat hozzá. Ha jól emlékszem 2-3 euró körül mozog talán.

Elvileg 2 DLC van egyelőre betervezve, ebből ez az első ugye csak fegyvereket és csapdákat ad hozzá, szerintem a második fog majd új pályákkal érkezni. Ez pont egy olyan játék, amihez nagyon passzolnak az új és új pályák, plusz egy pályaszerkesztő. Szerintem tuti jönni fog mindkettő. :)
rootshaper
rootshaper 2011.10.23. 13:20
jah, ez a game ordít a pályaszerkesztőért. :)
Berci1
Berci1 2011.10.23. 15:32
igen, meg egy coop módért.
ajánlott olvasnivaló