Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nadirim - végre elrajtolt

Már várja a kalandozni vágyókat a szerepjáték.

2011.11.09. 12:54 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Twisted Tribe végre révbe ért a Nadirim fejlesztésével, de nem pihennek, mert már dolgoznak is egy kiegészítőn, ami természetesen új tartalmakkal bővíti majd az így is szép méretekkel rendelkező világot.
Fontos tudni a játékról, hogy nincs hozzá másra szükségünk, mindössze egy web böngészőre, valamint némi szabadidőre. Feladatunk első körben egyértelműen az lesz, hogy minél ütőképesebb felszerelést szedjünk össze magunknak, valamint minél több küldetést végezzünk el sikeresen, hogy ne csak kívülről, de belülről is fejlődjünk. Erre számos skill áll a játékos rendelkezésére. Majd később, a történetből kiderül az is, hogy egy ennél sokkal nagyobb cél is a játékos előtt áll, a gonosz dzsinn, Nadir személyében, akinek feltett szándéka, hogy elhozza a sötétséget az örök nap világába, ahol már emberöltők óta nem nyugodott le a tözes korong az égről.
A játékot művészi értelemben véve gyönyörű, kézzel rajzolt grafika jellemzi, így a meseszerű hangulatba pillanatok alatt bele tudja magát élni a játékos. Aki ki szeretné próbálni, már meg is teheti, mindössze erre a honlapra kell ellátogatnia. Nincs letöltögetés, csak regisztrálsz és játszol! ■

Nadirim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Nadirim

hozzászólások (1)

stero
stero 2011.11.10. 14:05
Már nyomom .. eddig fasza.
ajánlott olvasnivaló