Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Prometheus csodái

Befejeződött Ridley Scott új filmjének forgatása.

2011.12.13. 12:47 | szerző: Retee | kategória: Mozi

Noomi Rapace visszatért a Földre. Ezt érezte a svéd színésznő, amikor befejeződött a Prometheus (munkacím, hazai bemutató: 2012. május) forgatása. Ridley Scott visszatérését a sci-fi műfajához hatalmas várakozás előzi meg, és a svéd színésznő beszámolója csak olaj a tűzre: Bár a történetet az alkotók eddig sikeresen titkolták, az valószínűnek tűnik, hogy a Prometheus nem folytatás és nem előzményfilm, de nem is teljesen független az Alien – Nyolcadik utas a halál sorozattól. Rapace pedig a saját nyilatkozatai szerint a központi figura a történetben.
– Körülöttem forog a sztori – nyilatkozta az ifjú sztár. – Egy történész-régészt alakítok, aki hosszú utat tesz meg: a film közepére harcos lesz, a végére viszont egyszerű túlélő. A forgatáson pedig: mintha elvarázsolták volna.
– Alig használtunk vetített hátteret, greenbox-technikát – számolt be Noomi Rapace a munkáról, melynek során Michael Fassbender, Charlize Theron, Guy Pearce és Idris Elba partnere lehetett. – A fantasztikus díszletelemeket mind megépítették. Hónapokon át elvarázsolt világban éltünk. Amikor véget ért a munka Izlandon, tényleg úgy éreztem, mintha a világűrből jöttem volna vissza. Igaz, én hajlamos vagyok rá, hogy nagyon beleéljem magam helyzetekbe... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (4)

rootshaper
rootshaper 2011.12.13. 14:51
ha legalább olyan jó lesz, mint az új The Thing film, akkor már most örülhetünk :)
VeteranHUNTurul
VeteranHUNTurul 2011.12.13. 16:22
Biztos hogy jó lesz, Rideley Scott-ban még egyszer sem csalódtam. Bár az Alien-t nehéz lesz túlszárnyalnia, ott olyat alkotott hogy még csak a közelébe sem ért eddig senki.

Lassan azért remélem elkezdenek a hírek szállingózni a filmről, mert ez az "Alien előzményfilmnek indult, de útközben önálló projekté nőtte ki magát" dolgot még mindig nem nagyon értem.
Az bizonyos hogy az Alien történései előtt fog játszódni, lesznek benne Idegenek, Space Jokey-k, meg emberek. Én szerintem valami olyanról fog szólni a film, hogy mikor és hogyan találkoztak az emberek először az Idegenekkel, kik a Space Jokey-k, hogy került az űrhajójuk az LV-426-ra, mi lett azzal az Idegennel, aki a Space Jokey-ból tört ki. Vagy ennek már nagyon előzmény történet szaga van? Mást nem tudok elképzelni miről szólhatna.
Slyder
Slyder 2011.12.13. 18:03
Én inkább sírni. De ez nem egy agyon CGI-ozott gyenge remake lesz.
PanzerWolf
PanzerWolf 2011.12.14. 15:13
Én is így vagyok.Alig vártam,hogy vége legyen a filmen a moziba.Klisés gagyiság volt az egész.A régi nyomába se lép.Reméljük ez jobb lesz.
ajánlott olvasnivaló