Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - becsapódás hamarosan

Az űrből jön néhány példány.

2012.02.18. 10:56 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Reklámkampánynak csak az igazán jó, amit még senki más nem csinált meg és némileg kapcsolódik is az eladni kívánt portékához. Így döntötték el az EA-nél, hogy néhány Mass Effect 3 példányt meteorológiai ballonokhoz kötnek és felküldenek az űr alsóbb rétegeibe.
A ballonokat több nagyvárosból engedik majd fel, köztük Berlinből és Párizsból is, így ha jó lesz a szélirány, még arra is van esély, hogy valahol kis hazánkban landol egy égből pottyant esti mese. Akiket nagyon érdekel a ballonok holléte, az a hivatalos honlapon nyomon követheti, merre járnak éppen a szerkezetek, hála a rájuk erősített GPS nyomkövetőnek. A szerencsés megtalálóknak pedig nem csak egy ingyen, és az űrt is megjárt ME3 lesz a jutalma, hanem egy héttel a megjelenés előtt már kipróbálhatják a végterméket. ■

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (14)

Yourmom
Yourmom 2012.02.18. 18:31
Szerintetek legpuskaval atengednenek Franciaorszagba?:D
Dark Archon
Dark Archon 2012.02.18. 19:26
Megtalálta valaki a holnapon, mégis hol lehet nyomon követni? Igazán lehetett volna kicsit bőbeszédűbb a cikk.
MattMatthew
MattMatthew 2012.02.18. 19:52
Még nem lőtték fel őket, talán e miatt nem lehet még nyomon követni.
Berci1
Berci1 2012.02.18. 23:07
Kíváncsi leszek mennyi idő alatt lesz meg az összes. Lehet hogy 20 év után is találnak példányokat. És mi van, ha mind Etiópiában köt ki ahol még gépük sincs? Majd eladják kenyérét csak hát nem tudják elolvasni mi az aztán annyi. Bár Földünk 2/3-át víz borítja így az is lehet, hogy a fellőtt játékok többségével Spongyabobék fognak játszani.
Yourmom
Yourmom 2012.02.21. 04:43
Tudtomal nyomkovetve van minden peldany, es valoszinuleg szamitogepen keresztul lovik le oket egyenkent. Szoval, szerintem hogyha valamelyik viz felet lenne, vagy kevesbe civilizalt, teruleten, akkor valoszinuleg megvarjak amig egy olyan helyre er, ahol az emberek tudnak kezdeni vele valamit.:)
ajánlott olvasnivaló