Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ghost Recon: Future Soldier - animáció és fedezékrendszer

Új trailer érkezett a jövőben játszódó taktikai akciójátékról.

2012.02.21. 17:53 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A jelenlegi tervek szerint idén májusban jelenik meg a Ghost Recon sorozat új tagja, a jövőben játszódó Ghost Recon: Future Soldier. A marketing gépezet a kezdeti pangás után pár héttel ezelőtt magasabb sebességbe kapcsolt, és azóta szinte heti rendszerességgel érkeznek az új információk, képek és videók a játékról. A mostani trailerben az animációkról és a fedezékrendszerről mesélnek a készítők. Mivel egy hátsó nézetes alkotásról van szó, előbbi kulcsfontosságú, hiszen karakterünk folyamatosan az orrunk előtt lesz. Utóbbi pedig ma már nem maradhat ki egyetlen akciójátékból sem. A fejlesztők elmondása szerint az összes mozdulatot magasan képzett katonák segítségével vették fel, így azok egytől egyig hitelesek lesznek. A fedezékek használata is kiemelt szerepet kap, ugyanis az ellenséges tűz a legtöbb búvóhelyünket hamar tönkreteszi, így folyamatosan mozgásban kell lennünk. ■

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

hozzászólások (3)

GustyX
GustyX 2012.02.21. 19:39
Egyre szimpatikusabb a játék!
shatana
shatana 2012.02.21. 20:24
Mindegy ki mit mond haverral még mindig a Ghost Recon legelső részét kedveljük a legjobban a mai napig rendszeresen coop-zuk benne. Kíváncsi vagyok már erre az új részre mert a 2. rész nem volt a legjobb.
Lacko
Lacko 2012.02.22. 07:20
A Ghost Recon 2 soha nem jelent meg PC-re és észak-koreában játszódott. Szóval nem hiszem, hogy arra gondoltál. Szerintem te a GRAW1-re és a GRAW2-re utalsz.
De abban egyetértünk, hogy az első GR (oroszország) és a két kiegészítő (afrika és kuba) volt a legeslegjobb. Már ha arra gondolsz és nem a GRAW1-re. :)
ajánlott olvasnivaló