Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mass Effect 3 - itt a teljes trailer

Megérkezett a tegnapi Take Earth Back teljes változata.

2012.02.21. 18:24 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sokat nem érdemes hozzáfűzni a tegnap bemutatott, rendkívül hangulatos Mass Effect 3 - Take Earth Back trailerhez, mindössze annyit, hogy az ígéreteknek megfelelően ma megérkezett a kibővített, bő három perces változat belőle. ■

Mass Effect 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mass Effect 3

hozzászólások (31)

Dark Archon
Dark Archon 2012.02.23. 08:42
Hja, kevésbé földhözragadt módon, de szakmailag teljesen helyesen JELFOGÓnak is nevezik. A tömegjelfogó viszont tényleg hülyén nézett volna ki. Ez speciel teljesen jól volt fordítva.

Egyébként meg már unalmas ez a fennhéjázás a magyar nyelv ellen. Örülünk, hogy perfekt angol vagy, de aki nem, annak nagy segítség, aki meg tanulja az angolt annak az angol hang + magyar felirat egy alapszintű segítség. Onnan jöhet az angol hang + angol felirat. Játszva tanul igazán az ember. Az ilyen relé és héj fordítások meg magában az ME univerzumban is rohadtul jelentéktelenek.
gothmog
gothmog 2012.02.23. 11:12
Minden elismerésem a Digic Pictures felé, és egyúttal jó látni, hogy a Bioware is egyre ütősebb, már-már Blizzard szinten élvezetes trailerekkel/videókkal hozakodik elő:-)

Ugyanakkor megmondom őszintén, bár ez nyilván ízlés kérdése, hiszen vannak akik irtóznak a kétméteres kardokkal rohangáló androgün figuráktól:-D, de számomra a "Cloud-Sephiroth vonalon mozgó" Final Fantasy játékok némelyik videóbejátszása - bár régebbiek és technikailag kevésbé kifinomultak - hangulatukban a mai napig aláznak mindent.

Például itt van ez az összeszerkesztett darab, amelyben a Crisis Core központi történetén végigvonuló vers (és egyben félig-meddig prófécia is) hangzik el: Íme Ez inkább maga a vers és a közvetített hangulat miatt ütős.

Azonban, aki akciót is akar látni, itt van a kedvencem a játékból, egy kis küzdelem a három barát között. Japán nyelven:-D

Nem vagyok amúgy nagy rajongója a mindenféle japán cuccoknak, de a Final Fantasy VII és a hozzá kapcsolódó dolgok mégis nagy kedvenceim. (Pl. az Advent Children is megvan DVD-n - persze eredetiben -, pedig finoman szólva sem vagyok egy nagy filmgyűjtögető)
balays82
balays82 2012.02.23. 12:33
Az Advent Children nekem is megvan DVD-n, aki egy kicsit is érdeklődik a Final Fantasy világa iránt, annak szerintem kötelező darab. Emlékszem, még valamikor régen, amikor PS1 tulaj voltam, volt hozzá egy lemez, amelyen demók is videók voltak. Többek között a FF IX trailere is, amit gyakorlatilag rongyosra néztem. Szóval értem, miről beszélsz.:-) A Final Fantasy XIII is megvan, de sajnos annyira nem nyűgözött le, ezért a mai napig nem játszottam végig, pedig már az animációs betétek miatt (amelyekkel hagyományos módon telepakolja a játékait a Square Enix) is érdemes lenne. Ugyanez a gondom a Final Fantasy XIII-2-vel is, a demó alapján az sem tetszik jobban, így egyelőre az is kimarad.

ON.
davkar9
davkar9 2012.02.24. 14:47
Hey, Reapers, leave us kids alone!

Technikailag nagyon pöpec, egy könnycseppet is majdnem elmorzsoltam de a 2. rész CGI videója sokkal jobb volt. Mikor az első videó után kiírták hogy szerdán jön a bővített azt hittem lesz majd ~3 percnyi tömény földi akció. Pár másodperces Normandia kanyarodik, flotta a légkörben támad részeknél nyakig ültem a libabőrben, de hát sajnos az most is mind ugyanaz volt.:-( Sebaj, a játék jó lesz.
Attak
Attak 2012.02.26. 08:53
Yeah! :love:
ajánlott olvasnivaló