Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Otherland - trailer

Na vajon milyen zene szól itten?

2012.02.28. 15:18 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem lennék a helyében azoknak, akik mint underground műfajt kedvelték meg a dubstepet. Úgy fest a helyzet, hogy a 2012-es év játékmarketing fegyvere ez a zenei zsáner lesz - vagyis már lett. Ha már sci-fi, akkor nem maradhat ki a wobwob, így most a sor az Otherland nevezetű, Unreal Engine 3 által hajtott MMO-ra került, s ki is használta azt alaposan.
A Gamigo által fejlesztett, mikrotranzakciós modellre építő játék egyelőre nagyon ködös, hogyan is fog működni. A trailernek gyakorlatilag semmi koncepciója nincs, ilyen-olyan villogós lövöldözős jeleneteket láthatunk, valamint elképesztően szürreális helyszíneket, amik egyszerűen nem akarnak összeállni. Némileg letisztítja a képet az, hogy a játék Tad Williams virtuális valóságokon alapuló novelláit fogja "megzenésíteni", de a játékmenetről ez sem árul el nekünk sokkal többet, mint amit eddig sem tudtunk.
A videó alapján mindenesetre én azt szűrtem le, hogy egy amolyan Second Life és egy tipikus, futószalagon gyártott grindfest MMO ötvözete lesz ez, brutálisan testre szabható karakterekkel, és reményeink szerint testre szabható játékmenettel egyaránt.
A játék valamikor még idén meg fog jelenni, de abból kiindulva, hogy nagyon keveset tudunk róla, nem a jövő hónapban. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló