Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CD Projekt RED - sosem használunk DRM-t

A kiadó ismét kifejtette álláspontját a másolásvédelmi megoldásokról.

2012.03.12. 10:15 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Már régóta lehet tudni, hogy a CD Projekt RED nem kér a másolásvédelmi mechanizmusokból. Ezen álláspontját ismét megerősítette Marcin Iwinski a Joystiq magazinnak adott interjúja során.
"Megjelenik egy játékunk, két órán belül már fel is van törve. A The Witcher 2 esetében sem volt ez másképp. Ami viszont igazán meglepett, hogy, akik a cracket készítették, azok nem a GOG verziót használták, ami eleve nincs ellátva védelemmel. Helyette megvették a dobozos kiadást, és annak a SecuROM rendszerét törték fel, hogy elmondhassák magukról, feltörtük, miközben ott volt egy védelem nélküli kiadás is. Azt gondolnád, az fog elterjedni a neten. A DRM egyáltalán nem védi meg a játékokat. Lehet, hogy van ellenpélda, ott azonban rendszeresen felmerültek különböző gondok azoknál a felhasználóknál, akik megvásárolták a játékot."

hozzászólások (1)

RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2012.03.13. 00:03
Teljesen megértem Marcin Iwinski hozzáállását a témával kapcsolatban.Amit fel akarnak törni azt ugyis felfogják.A filmes ipar is mennyit sir a sok kalozkodás miatti bevételkiesés miatt mégis mindig készülnek ujabb és ujabb filmek.
ajánlott olvasnivaló