Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Game of Thrones - a harc

Új trailer a szerepjátékról.

2012.03.16. 16:49 | szerző: Retee | kategória: Játék

Még a tavasszal a boltokba kerül a Game of Thrones szerepjáték változata, amelyben a Falon teljesíthetünk szolgálatot karakterünkkel. Ez természetesen azt is jelenti, hogy igen gyakran kell majd előhúznunk a kardunkat, azaz a harc központi szerepet kap a játékban. A fejlesztők épp ezért most külön trailerben mutatták be, hogyan is zajlik a kaszabolás. ■

Game of Thrones: The Game
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Game of Thrones: The Game

hozzászólások (1)

Balanses
Balanses 2012.03.18. 10:41
Nem is tudom, hogy mit mondjak. Az első éjszakai képsorok baromi hangulatosak, a Fallal, az épületekkel és a holdfénnyel. Valami hátborzongatóan jól sikerültek azok a részek vizuális téren. Legalábbis, amit itt a trailerben mutattak nekünk. Persze nem úgy. Egyáltalán nem adja vissza a könyvek vagy a sorozat hangulatát, de szerintem a maga nemében így is tök király.
A harcrendszerről nekem nem sok mindent mondott ez a pár képsor. Bár az kitűnt, hogy valamiféle sajátos módszert próbáltak kitalálni srácok, mintha egy kicsit hasonlítana a BioWare féle taktikai-rpg-re, bár gondolom ennek sokan örülnének. :D Remélem jól sül el a dolog. :)
Összességében tekintve most először érzem úgy, hogy ebből jó is kisülhet.
De még mindig nem értem, hogy miért nem ad arról információt senki, hogy kik azok a vörös csuklyások, mert 1000%, hogy nem az Éjjeli Őrség tagjai. :D Ergo nyilván nem csak a Falon és az Őrségben lehet kalandozni.
ajánlott olvasnivaló