Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2012

Painkiller: Hell & Damnation bejelentés

Visszatér a megkopott hírű akciójáték.

2012.06.07. 12:54 | GeryG | kategória: E3 2012

A Nordic Games bejelentette, hogy készül a Painkiller: Hell & Damnation, melyet a The Farm 51 csapata készít. A stúdiót leginkább a NecroVision című játékról ismerhetjük. A fejlesztők ígérete szerint a játék hű lesz az eredetihez, így ismét számíthatunk epikus boss-harcokra és mindenfelől ránk rontó rémségek hordáira. A játék egy korai változata már megtekinthető az E3-on, melyről most a galériánkban is megtaláltok néhány képet. Megjelenési dátum egyelőre nem jelöltek meg a készítők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Painkiller: Hell & Damnation bejelentés
Painkiller: Hell & Damnation bejelentésPainkiller: Hell & Damnation bejelentésPainkiller: Hell & Damnation bejelentés
Painkiller: Hell & Damnation
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Painkiller: Hell & Damnation

hozzászólások (3)

Zoo_Lee
Zoo_Lee 2012.06.09. 16:27
A The Farm 51 nagyrészt az eredeti Painkiller készítőiből áll, a NecroVision pedig egész vállalható játék volt. Remélem, csodát tudnak tenni, mert a széria színvonala az Overdose után a béka hátsó fele alá zuhant, vállalhatatlan szemeteket illettek az utóbbi időben ezzel a névvel.
Skorpio90
Skorpio90 2012.06.09. 21:04
Ójaj... a Necrovision-nek csak a demóját próbáltam, ugyan akkor még szar géppel, meg szaggatott, de nem volt nagy durranás. Az eredeti Painkiller odabaszott, mai napig remek játék (néhány hónapja egy ezresért vettem meg a Painkiller Universe pakkot). A kiegészítő idegesítően nehéz volt, és az egyetlen jó pálya benne a colosseum volt, de az nagyon. Az Overdose-zal meg 10 percet játszottam, hulladék.
ajánlott olvasnivaló