25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

E3 2012

Painkiller: Hell & Damnation bejelentés

Visszatér a megkopott hírű akciójáték.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

A Nordic Games bejelentette, hogy készül a Painkiller: Hell & Damnation, melyet a The Farm 51 csapata készít. A stúdiót leginkább a NecroVision című játékról ismerhetjük. A fejlesztők ígérete szerint a játék hű lesz az eredetihez, így ismét számíthatunk epikus boss-harcokra és mindenfelől ránk rontó rémségek hordáira. A játék egy korai változata már megtekinthető az E3-on, melyről most a galériánkban is megtaláltok néhány képet. Megjelenési dátum egyelőre nem jelöltek meg a készítők.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Painkiller: Hell & Damnation
  • Painkiller: Hell & Damnation
  • Painkiller: Hell & Damnation

Painkiller: Hell & Damnation

Platform:

Fejlesztő: The Farm 51

Kiadó: Nordic Games

Forgalmazó: PlayON

Megjelenés:
2012. október 31. PC
n/a: PS3, X360

Minimális rendszerigény: Windows XP SP3/Vista/7, Intel Core 2 Duo 2 GHz/AMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM, GeForce 8600/Radeon HD 2600 XT vagy jobb videokártya 256 MB memóriával, 5 GB HDD

Ajánlott konfiguráció: Windows Vista/7, 2,4 GHz-es négymagos processzor, 3 GB RAM, GeForce 9800 GTX/Radeon HD 4850 vagy jobb videokártya legalább 512 MB memóriával, 5 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Skorpio90
Skorpio90 [5504]
Ójaj... a Necrovision-nek csak a demóját próbáltam, ugyan akkor még szar géppel, meg szaggatott, de nem volt nagy durranás. Az eredeti Painkiller odabaszott, mai napig remek játék (néhány hónapja egy ezresért vettem meg a Painkiller Universe pakkot). A kiegészítő idegesítően nehéz volt, és az egyetlen jó pálya benne a colosseum volt, de az nagyon. Az Overdose-zal meg 10 percet játszottam, hulladék.
Zoo_Lee
Zoo_Lee [404]
A The Farm 51 nagyrészt az eredeti Painkiller készítőiből áll, a NecroVision pedig egész vállalható játék volt. Remélem, csodát tudnak tenni, mert a széria színvonala az Overdose után a béka hátsó fele alá zuhant, vállalhatatlan szemeteket illettek az utóbbi időben ezzel a névvel.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)