Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: The Old Republic - mi lesz veled?

Rég nem látott bizonytalanság veszi körbe az ígéretesen induló MMO játékot.

2012.06.18. 11:19 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Sokan sokféle jövőt vizionálnak a BioWare-féle Star Wars MMO-nak, de egyelőre egyik sem kapott megerősítést a fejlesztők irányából. Sokan azt a lehetőséget firtatják, hogy ha a játék nem lép át hamarosan ingyenesen játszható, azaz F2P modellre, akkor nem sok ideje van hátra. A jelenlegi játékos bázis persze harcol a lehetőség ellen, szerintük az ingyenes modellre váltás tönkretenné a játékélményüket és megjelennének a bankkártyával vagánykodó Jedi és Sith lovagok.
Olyan lehetőségről is szó esett az E3-on, hogy esetleg úgynevezett "Megaszervereket" hoznának létre, mely több kisebb szerver összevonásából állna. Talán ez egy jó gondolatnak tűnik, tudva azt a tényt, hogy voltak olyan hétvégék a játék életében, amikor a Köztársaságiak oldalát összesen négy játékos képviselte egy szerveren. Viszont ettől nem lenne több előfizető, mindössze az történne, hogy a több kisebb szerveren szétszórva lézengő játékost egy karámba csődítsék.
Közületek játszik még valaki az SWTOR-al? Szerintetek a F2P modellnek, vagy a Megaszerverek lehetőségének van nagyobb jövője? ■

Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (32)

-T0ng-
-T0ng- 2012.06.23. 10:07
Szabolint sajnos el kell keserítselek, de egy öt éves laptop sajnos elég kevés. Nekem egy másfél éves két magos laptopom van. Skyrim egy két kisebb döccenéssel High-on fut, viszont Star Wars TOR anno a bétán ott vágta el magát, mikor behozták a komolyabb grafikai opciókat. Az addig kedves, barátságos rajzfilmes grafika, ami egy MMO-hoz abban az állapotban is tökéletesen elfogadható volt, egy csapásra egy szép de borzalmasan szaggató szörnyeteggé vált.

Ha F2P lesz 15. szintig, mindenképpen tegyél egy próbát, mert megéri, de jelen körülmények között én egy fillért sem adnék érte.
szabolint
szabolint 2012.06.23. 10:12
Igen én is így gondolom:) Igaz a World of tanks illetve a STO közepes beállításokkal elfutott, de így látatlanban nem akarok kockáztatni. (na de majd ha meglesz az új asztali gépem [ördögi kacaj]:P)
MattMatthew
MattMatthew 2012.06.23. 10:17
Ezeket a grafikai újításokat mikor vezették be? Mert vmikor április környékén játszottam egy friends triallal és akkor futott nálam szépen.
Ki nem lehet kapcsolni ezeket?
-T0ng-
-T0ng- 2012.06.23. 10:30
Én akkor csatlakoztam, mikor a béta indult, de pontosan nem tudom megmondani. Lehet persze azóta javítottak, én tényleg csak bétájában láttam...
stenga
stenga 2012.06.23. 15:22
A grafikán annyit javítottak hogy berakták közbe a high texturákat.Gépigényt meg nem is lehet igazán megmondani, van akinek egy 5 éves laptopon is full fpsel megy, van akinek a legújabb gépén is akad.Általában fejlödés közben minden oké de mikor már 5 playernél többet kell megjeleneteni egyböl 10 fps körül produkál a motorja mindegy milyen konfig van alatta.Elvileg 1.3mal már jön a adag optimalizálás de ezt már szerintem senki nem veszi be aki játszott vele az elmult hónapokban:-D.

General

In order to improve overall performance, the maximum number of simultaneous players on the Imperial and Republic Fleets has been decreased.

Ez is a legutóbbi patch:-DVicc
ajánlott olvasnivaló