Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Star Wars: The Old Republic - mi lesz veled? (Hírek)

Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic
A legutóbbi Star Wars: The Old Republic cikkek, hírek
290 levél
Válasz 12.06.23. 15:22 #32
stenga
A grafikán annyit javítottak hogy berakták közbe a high texturákat.Gépigényt meg nem is lehet igazán megmondani, van akinek egy 5 éves laptopon is full fpsel megy, van akinek a legújabb gépén is akad.Általában fejlödés közben minden oké de mikor már 5 playernél többet kell megjeleneteni egyböl 10 fps körül produkál a motorja mindegy milyen konfig van alatta.Elvileg 1.3mal már jön a adag optimalizálás de ezt már szerintem senki nem veszi be aki játszott vele az elmult hónapokban.

General

In order to improve overall performance, the maximum number of simultaneous players on the Imperial and Republic Fleets has been decreased.

Ez is a legutóbbi patchVicc
1633 levél
Válasz 12.06.23. 10:30 #31
-T0ng-
Én akkor csatlakoztam, mikor a béta indult, de pontosan nem tudom megmondani. Lehet persze azóta javítottak, én tényleg csak bétájában láttam...
10345 levél
Válasz 12.06.23. 10:17 #30
MattMatthew
Ezeket a grafikai újításokat mikor vezették be? Mert vmikor április környékén játszottam egy friends triallal és akkor futott nálam szépen.
Ki nem lehet kapcsolni ezeket?

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
314 levél
Válasz 12.06.23. 10:12 #29
szabolint
Igen én is így gondolom Igaz a World of tanks illetve a STO közepes beállításokkal elfutott, de így látatlanban nem akarok kockáztatni. (na de majd ha meglesz az új asztali gépem [ördögi kacaj])
1633 levél
Válasz 12.06.23. 10:07 #28
-T0ng-
Szabolint sajnos el kell keserítselek, de egy öt éves laptop sajnos elég kevés. Nekem egy másfél éves két magos laptopom van. Skyrim egy két kisebb döccenéssel High-on fut, viszont Star Wars TOR anno a bétán ott vágta el magát, mikor behozták a komolyabb grafikai opciókat. Az addig kedves, barátságos rajzfilmes grafika, ami egy MMO-hoz abban az állapotban is tökéletesen elfogadható volt, egy csapásra egy szép de borzalmasan szaggató szörnyeteggé vált.

Ha F2P lesz 15. szintig, mindenképpen tegyél egy próbát, mert megéri, de jelen körülmények között én egy fillért sem adnék érte.
314 levél
Válasz 12.06.23. 01:09 #27
szabolint
A trial hiánya engem is zavar, mivel egy 5 éves laptopom van és sajna nem engedhetem meg magamnak, hogy egy hónapra úgy előfizessek, hogy aztán az első alkalomkor rájöjjek még alacsony beállításon is szaggatnak
Illetve a F2P-re visszatérve a Battlefield Heroes-t nem az EA szárnya alatt megy?
Illetve a másik amit hallottam azoktól akik eddig kipróbálták, hogy eléggé hiányzik a játékból az " end gaming". Ez mennyire igaz?
10345 levél
Válasz 12.06.22. 21:15 #26
MattMatthew
Most az egyik videójuk végén belefutottam ebbe amit írtál, hogy júliustól 15. szintig ingyenes lesz.

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
1633 levél
Válasz 12.06.21. 15:33 #25
-T0ng-
Szoszomed én is már többször hangoztattam a Cryptic fizetési modelljét, ami tökéletesen működik mind a STO mind Champions Online esetében.
Hogy cáfoljalak téged és minden kétkedőt a Star Wars TOR ingyenessé tételével kapcsolatban, itt egy friss hír.

Történ ugyanis, hogy Peter Moore, aki az EA egyik fő atyaistene, azt nyilatkozta, hogy a jövőt a mainstream játékok mikrotranzakciójában látják. Úgy gondolja, hogy 10 éven belül a játékok mind ingyenesen elérhetőek lesznek és csak az egyes pluszokért a játékon belül kéne fizetni.

Hogy ezt ő, hogy képzeli el, azt a cikk készítője is csak találgatni meri, ám ami egy pozitív dolgot előrevetít, hogy így elég nagy a valószínűsége Bioware MMO-jának ingyenessé tételére.
320 levél
Válasz 12.06.19. 22:24 #24
Szoszomed
Én a játékkal ugyan nem játszottam még,de szerintem sokan vannak úgy a játékkal hogy a trial lehetőség hiánya miatt nem ugranak bele.Ha végre lesz trial lehetőség,nem csak ilyen hétvégi gyere próbáld ki 2 nap,szerintem többen előfizethetnek a játékra elvégre trial nélkül,szerintem jobban csak a SW fanok ugrottak bele mind ez idáig.
Illetve talán még a MassEffect kedvelőit is csábíthatta,elvégre a BioWare mindent beépített a játékba ami a MassEffect-et jellemzi csak a Star Wars világában játszódik.
Szóval ha végre lesz trial,szerintem több sci-fi akció MMORPG-t kereső
ember elő fog fizetni rá,persze az más kérdés hogy meddig,de jó DLC-kkel,főleg ha ingyenes,sikerülhet megtartaniuk a jelenlegi előfizetőket és újakat is szerezni,régieket vissza csábítani.Csak hallgatni kell az előfizetők igányeire,kritikáira,ilyen egyszerű.
A Bioware-nél pedig van fantázia és tehetség az EA-nál pedig pénz,szóval nem látom akadályát hogy ne tudnák megmenteni.
De ha tényleg ilyen bugyuta kifogásaik vannak,hogy túl hamar végig vitték az emberek azért unták meg,hát ezt ők se gondolhatják komolyan.

De ha netalán tényleg nem jön össze nekik,szerintem az EA lefogja húzni a rólót mint ahogy a The Sims Online-al,FIFA Online-al és rekord idő alatt az All Points Bulletin-el tette.
Az EA nem igazán hajlik rá hogy bármit is ingyen adjon vagy többet költsön arra ami már egyszer befuccsolt.
De jó esélyel talán majd felvásárolják (az EA pedig eladja hogy annyival is többen hozzon) és újra kiadják F2P formában mint az All Points Bulletin-t például.De az is lehet hogy az EA végre bepróbálkozik a F2P
modellel,elvégre az APB-t nagyon gyorsan padlóra küldte de mégis gyönyörűen megvan F2P müdellel egy másik cég szárnyai alatt.

A F2P pedig szerintem is meglehet úgy oldani hogy ne az számítson hogy ki menyit költött a játékra.Nekem személy szerint a Star Trek Online F2P modellje tetszik a legjobban.
Mert a játékban az égvilágon minden elérhető a játékban szerzett pénzért ha másnem TT-ben a többi játékostól.
Egyetlen dolog van amiért valódi pénzzel fizetni kell más játékostól venni nem lehet,mégpedig a hajók.
Igaz PvP-ben és magasabb szintű küldetések esetén ez számíthat ki költött jobb hajóra.
De az mégfontosabb a játékban hogy ki hogyan fejlesztette a hajó legénységét,mert attól függ menyire hatékony a hajóra felrakott fegyver,pajsz,sebbzés,regenerálódás,védekezés terén.
Szóval hiába a jó hajó,több múlik a játékoson.És egy hajó kb annyiba kerül mint a fizetős MMO-kban a havi díj ám a hajót nem feltétlen kell cserélgetni havonta.Szóval még olcsónak is mondható.

Ha a SWTOR nem tud havi díjas formában életben maradni,szerintem valami hasonló F2P modellel életképes maradhat,feltéve hogy a tartalmat tényleg a játékosok igényei alapján bővítik.

Az egyik kedvenc MMO-ban az EVE Online-ban a játék fejlesztői is aktívan játszanak a játékkal.
Van saját szövettségük amibe csak és kizárólag a játék fejlesztésében részt vevő emberek tartoznak.
És ez nem csak valami kirakati dolog,hanem aktívan játszanak ők is.
Az eredmény pedig,pontosan tudják mi hiányzik a játékból.Nem magyarázkodnak,azt hozzák a játékba ami kell és a játék 9 éve tökéletesen megvan havi díjas formában,abszolút nincs veszélyben
a játék.Évről évre,egyre többen játszák.
Na meg persze hallgatnak is a játék közösségére,ha valamire azt mondják nem,tudomásul veszik,nem eröltetik.Mint például legutóbb a HQ-t.
Vagy átszabbják úgy ahogy azt a közösség szeretné.

Szerintem ez egy követendő példa minden MMO-t fejlesztő cégnek ha havi díjas formában szeretnék életben tartani a játékukat.1604 levél
Válasz 12.06.19. 14:20 #23
Yaho0
Mi 3man toltuk a WoWot és a Diablo 3mat is most. És megoldható! Nagyon jó az ellen, hogy ne függj rá keményen.
R.I.P
7803 levél
Válasz 12.06.18. 21:56 #22
Lovi Tommy
felváltva toljátok majd maximum
1633 levél
Válasz 12.06.18. 21:52 #21
-T0ng-
Lovi...ezt én is tudom...csak voltam olyan kedves, és megengedtem magamnak az oktalan naivságot, hogy lészen valami megoldás De hát akkor nincs mit tenni
7803 levél
Válasz 12.06.18. 21:33 #20
Lovi Tommy
pedig általában egy mmohoz egy acc jár
1633 levél
Válasz 12.06.18. 21:32 #19
-T0ng-
Ne is mond Root! Amint megjelenik, rohanok érte. A baj csak akkor lesz, ha ugyanaz lesz a rendszer, mint anno az első résznél, hogy egy játékhoz 1 account, mert tesóm sem akarja kihagyni, de egy háztartásban két GW2 viccesen fog kinézni
200 levél
Válasz 12.06.18. 21:27 #18
EvolutioN
A megaszerverek nem csak ötlet szintjén léteznek, hanem már bele is vágtak a megvalósításukba. Már létező szervereknek növelték meg a maximum kapacitását és kevésbé népszerű szerverről odaköltözhetnek a játékosok (természetesen megvan, h melyik szerverről melyik szerverre lehet).
The Last of Us
1614 levél
Válasz 12.06.18. 20:34 #17
rootshaper
ez az álmod a GW2 képében nemsokára megjelenik
1633 levél
Válasz 12.06.18. 19:49 #16
-T0ng-
Ebből tudjátok csak mi az ijesztő? Hogy ott lóg a levegőben egy potenciális Mass Effect MMO is...
290 levél
Válasz 12.06.18. 19:45 #15
stenga
Egy mmonál igenis számit az amit itt leirtunk és ebben a WoW verhetetlen.
623 levél
Válasz 12.06.18. 19:42 #14
stero
Nem a WoW-ra kell hasonlítania annak az ismeretlen várva várt MMO-nak hanem azt a SZÍNVONALAT kell megütnie. Hangulatban hasonlítom hozzá és nem játékmenetben.
1633 levél
Válasz 12.06.18. 19:34 #13
-T0ng-
Nekem őszintén abból van kicsit elegem, hogy ha valaki MMO-t csinál a WoW az etalon. Persze tök jó lett, meg minden, de a készítők leszokhatnának a WoW leveréséről. Egy MMO teremtsen a maga nemébe egy kicsit valami újat a saját világához képest. Nyilván a Star Wars témából is lett volna jobbat kihozni, de a legnagyobb probléma már ott van, hogy egyáltalán előfizetéses MMO-ban gondolkodnak a készítők.

Sajnálom a Secret World-öt, de ugyanarra a sorsra jut, mint a SWToR. Az egyetlen különbség, hogy a Funcom-nak van egy bejáratott F2P rendszere már, így könnyebb lesz egy másik MMO-jukat is átállítani, ha kell.
290 levél
Válasz 12.06.18. 18:18 #12
stenga
Pontosan ez az ami nincs meg a SWTOR ban. Vannak hatalmas tulméretezett bolygók amiket telehánytak mobokal, barlangokal, stb aztán menjél.De mire egy másik helyszinre átmész már el is felejted hol jártál elözöleg annyira nincs semmi ami megfogna benne, ellentétben a WOWal ahol szerintem aki kicsit is játszott vele még 10 év mulva is emlékezni fog a helyszinkre és azok hangulatára
623 levél
Válasz 12.06.18. 18:05 #11
stero
Annyira hiányzik a WoW-ban tapasztalt hangulat .. azaz egész tökéletesség .. a zenék, a varázsa, az érdekessége, a színvilág .. minden .. mintha a saját fiatalságomat gyászolnám úgy gondolok vissza a WoW-ra. Várok egy ugyan ilyen vagy tán jobb hangulatot teremtő MMO-ra és egyszerűen nem akar eljönni .. Azt hittem az SWTOR majd ilyen lesz .. kezdek kételkedni abban, hogy a WoW színvonalát meg lehet valaha is ütni ..
3084 levél
Válasz 12.06.18. 17:41 #10
gregmerch
Előre bocsátom, nem vagyok egy nagy MMO játékos, öreg motorosként engem a single rész érdekel igazán. Éppen ezért eddig két MMO játék tetszett igazán, a Guild Wars, és a SWToR. Be kell ugyanakkor ismerni, hogy talán éppen én, és a hozzám hasonló felhasználók vagyunk a legjobb bizonyíték rá, hogy milyen nagyon durván erős a single történet a játékban, ami valószínűleg a multi élmény rovására ment. Még egyszer mondom, nem tudom érdemlegesen megítélni. Az egyjátékos történet azonban brutálisan jól sikerült! Nekem ezért megéri fizetni a havi 4 rugót. Remélem, hogy ha lehúzza a játék szerverparkja a rolót, azért a single rész játszható marad! Mindig is azt mondtam, hogy a "suszter maradjon a kaptafájánál", és hogy "cipőt a cipőboltból", vagyis ha egyszer valaki valamiben több mint maradandót alkotott, ráadásul sorozatban, az ne kezdjen bele valami egészen más műfajba - pláne, ha annak is megvannak már régen a maga csúcs szerzői -, különben durván arcra bukhat. Sajnálnám, ha csorba esne az egyébként überkiváló BioWare hírnevén egy gyengusra sikerült MMO próbálkozás miatt! Nem érdemelnék meg, mint ahogy a szintén kedvenc LucasArts sem (és akkor a SW univerzumról nem is beszéltem)!
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
11 levél
Válasz 12.06.18. 17:28 #9
AtlasSystem
Nem játszottam vele, ezért lehet hogy a hozzászólásom nem igazán releváns, de kezd elegem lenni 2012ből, mivel gondolom nektek is feltűnt, hogy ez kb az MMO-k éve. Kismillió játék jött ki, és mivel egyik sem tudott a tömegből sok mindennel kitűnni, le is mentek a lefolyóba. A Star Wars világa meg nem volt elég garancia a sikerre. Lehet hogy ideje lenne szakítani az MMO-kkal egy kicsit a játékfejlesztőknek, bár belátom hogy üzleti szempontból miért ez a legcsábítóbb. De akkor is.
1614 levél
Válasz 12.06.18. 16:53 #8
rootshaper
"Tegyük hozzá, hogy én nem a Bioware-t hibáztatom itt, mert amit láttam a játékból ők szívüket-lelküket beletették. Már a kiadói döntés hibás volt, hogy a The Old Republic-ból MMO-t kell alkotni."

az a döntés volt hibás, hogy a BioWare-re bízták az MMO legyártását. én igényeltem volna egy igazán király SW MMO-t, és talán a KOTOR első része fogott meg a Jedi Knight után a legjobban, mint StarWars játék, szóval örültem volna, ha jól megoldják... talán a Cryptic ügyesebb lett volna, ha már ennyit emlegetjük, de lehet még az Obsidian is, akik ugye a Kotor2-t fejlesztették.
551 levél
Válasz 12.06.18. 15:39 #7
Slyder
Ha visszajön a fejlesztés költsége akkor vagy leállítják, vagy presztizsből nem fogják megtenni. De az, hogy alamizsna/zsebpénz kiegészítőként funkcionáljon azt nem tudom kinézni belőle, pláne ha úgy döntenek, hogy még is jön egy KoTOR ami profitot termel, és itt egy vergődő mmo, ami történetileg ütközne az új játékkal.
1633 levél
Válasz 12.06.18. 12:43 #6
-T0ng-
Elméletileg július elejétől lesz elérhető, de hozzáteszem, hogy a béta alapján ez körülbelül egy bolygó, mert a játékos a hajóját ha jól tudom pont 10 vagy 15ös szinten kapja meg.

Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy alakul a sorsa.
Rootshape, hogy a te kommentedre is válaszoljak: Igen valóban nevetséges a kifogás miszerint azért nincs elég tartalom a játékban, mert a játékosok túl sokat játszottak. Ismételten csak a Cryptic-et tudom példának felhozni. Folyamatosan bővítik mind a Champions Online-t, mind a Star Trek Online-t új kalandokkal, ráadásul azt is ötletesen teszik. Míg az előbbinél ezeket úgy tálalják, mint egy-egy képregény soron következő száma, addig a utóbbinál ezek egy-egy sorozatrészként felelnek meg

Tegyük hozzá, hogy én nem a Bioware-t hibáztatom itt, mert amit láttam a játékból ők szívüket-lelküket beletették. Már a kiadói döntés hibás volt, hogy a The Old Republic-ból MMO-t kell alkotni.
20247 levél
Válasz 12.06.18. 12:39 #5
Peace
Az elején nekem kegyetlenül bejött, de természetesen úgy tekintettem rá, mint egy online kapcsolatot igénylő Kotor 3-ra, ahol több kaszt is játszható, sosem tűnt igazi, és főleg nem kiforrott MMO-nak. A kasztok történeti része és a class küldik kegyetlen jók, és a játékmenet is nagyon bejött, de innentől kezdve meg is halt. Közös program a guild-el maximum az ops-ok kipucolása, aztán jó idő. Azért farmolni hosszú hónapokig, hogy legyen remek cuccod, és mindez miért? Erre nincs válasz. Lineage 2-vel hosszú évekig játszottam, és ott azért ment a farmolás, hogy hozzájussunk a magas szintű skillekhez, és jó felszereléshez a PVP miatt!!! A pvp adta a játék sava-borsát, a clan-war-ok, az óriási több 100 fős összecsapások 1-1 epic boss-ért, amik 8 naponta spawn-oltak. Viszont a ToR-ban azért farmolsz, hogy könnyebben menjen a farm a kifarmolt cuccal(Teccik érteni??!!!). A pvp-nekj semmi jelentősége a játékban, értelme meg főleg nincs. Szerezhetsz jópofa title-ket, és annyi. Na meg pvp felszerelést, ami pve farmra nem igazán jó. Szuper! Én 5 havi lóvét vertem el rá, és nagyon csíptem mind a 4 karakteremet, de elég volt. Talán még pár napi előfizetésem lehet, de mivel közel 1 hónapja nem léptem be, így nincs jelentősége.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1614 levél
Válasz 12.06.18. 12:10 #4
rootshaper
azért azt tegyük hozzá, hogy 15. szintig ingyenessé tenni egy MMO-t szerintem már a minimum. ez nem a BioWare érdeme, egyszerűen csak nehogymár zsákbamacskát kelljen venni az embernek...
10345 levél
Válasz 12.06.18. 11:59 #3
MattMatthew
"Nem véletlenül indítják el a 15. szintig ingyenes játék lehetőségét."
Elindítják? Mikor?

"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
1614 levél
Válasz 12.06.18. 11:52 #2
rootshaper
jah, így kéne működnie a dolognak. de a BioWare annyira ciki, amit csinál és ahogy próbálja eltusolni, hogy egyre kevesebben játszanak, meg rákenni a játékosokra, hogy azért keveslik a tartalmat, mert TÚL SOKAT játszottak a játékkal és hamar a végére értek! ilyen nincs, ez marhaság, és szerintem ők is tudják nagyon jól... én hatalmasakat csalódtam most a BioWare-ben, ahogy ezt a döglődést kezeli, na. de azért remélem, hogy F2P lesz a játék, mert egy havidíjas, coop KoTOR 3 nem annyira szimpatikus nekem
1633 levél
Válasz 12.06.18. 11:41 #1
-T0ng-
Továbbra sem hiszem, hogy a F2P modell egyenlő lenne a bankkártyás Jedi és Sith harcosokkal. Nyilván olyan rendszert kell kidolgozni, ahol a fizetős játékosok olyan tartalomért fizethetnek, melytől nem kerülnek előnyösebb helyzetbe az ingyenesen játszókkal szemben.

Én még mindig a Cryptic megoldását tudom felhozni, ahol a F2P esetén a fizetés egy új kaszt, kosztüm vagy a szuperhős búvóhelyének megvétele áll, de nem többe.
Az sem rossz megoldás, ha jövőbeni plusz kiegészítőkért jutalmazzák a fizetős játékosokat: Ha előfizető vagy, "ingyen" jár neked, ha ingyenesen játszol, meg kell venned. Karakterhelyért fizetni: Több karaktert is ki akarsz próbálni, az alap kettő mellé vegyél még egyet.

Szerintem rengeteg megoldás lehet és erre már a Bioware is rájött. Nem véletlenül indítják el a 15. szintig ingyenes játék lehetőségét. Véleményem szerint, ez egy tesztfutás lesz, hogy úgy mennyien hajlandók játszani, és ha elégedettek a számokkal, jöhet annak kitalálása miként alakuljon a F2P modell.

Amúgy az, hogy meghalljon a SWTOR csak kiadói döntés. Rengeteg ma is futó MMO volt ebben a helyzetben és végül megmentette őket a F2P modell. Hozzáteszem, ott a kiadó még látott benne potenciált.
766 levél
Válasz 12.06.18. 11:41
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Star Wars: The Old Republic - mi lesz veled? (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.