Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nuclear Union - poszt-apokaliptikus RPG készül

Az oroszok továbbra is szeretik az atomkatasztrófás játékokat.

2012.06.23. 11:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A 1C bejelentette, hogy a Best Way már dolgozik új játékán, mely a Nuclear Union címet viseli. A történet egy alternatív valóságban játszódik, melyben az amerikai-orosz ellentét végül atomháborúvá fajult. A kubai rakétaválság rosszul végződött, az orosz nép az atomcsapások elől a föld alá kényszerült, ahonnan 2012-ben, ötven év után merészkednek elő először, hogy kiderítsék, mi maradt szeretett anyaföldükből. A játék főhőse egy orosz katonatiszt lesz, de ennél többet egyelőre nem árultak el a készítők. A játék valamikor 2013-ban jelenik meg. A hivatalos bejelentés egy rövid felhívást is tartalmaz:
"Minden gyermek ismeri a történetet, mely napjainkhoz vezetett. 1962-ben a kapitalista amerikai vezetés a kubai helyzet miatt nukleáris fegyverekkel támadott ránk, de a szovjet anyaföld és hadsereg felkészültebb volt, mint azt a kutyák gondolták. Föléjük kerekedtünk és megmutattuk a fél világnak, hogy az orosz sarló pengéje még mindig éles, kalapácsa pedig nagyot üt. Míg az amerikaiak azt ünnepelték, hogy lebombázták Moszkvát, a légvédelmünk megakadályozta, hogy a város teljesen elpusztuljon. Szinte az egész bolygó szennyezetté vált a bombáiktól, de nem számított, mivel mi napokkal korábban a föld alá húzódtunk. A szovjet nép ismét túlélt. A nép legfontosabb alakjai, vezetők és munkások mind egy előre kiépített bunkerrendszerbe menekültek. Most, ötven évvel később, 2012-ben nagyszerű fővárosunk, Pobedograd (a győztes város) a reménység szigete. Eljött az idő testvéreim, hogy visszatérjünk a felszínre, hogy meglássuk, mivé lett szeretett anyaföldünk és nagyszerű városai, falvai. Ragadj fegyvert, és csatlakozz hozzánk!"
Mintha már találkoztunk volna ezzel valahol... Metro sorozat, valaki? ■

hozzászólások (1)

Baracklekvár
Baracklekvár 2012.06.23. 13:13
Jó munkát kell végezniük, különben csak a Metro 2033 árnyékaként tűnnek el annak farvizén... De ha jobbat csinálnak, mint a nevezett előd, akkor ezt is meg fogom venni...
ajánlott olvasnivaló