For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planescape: Torment folytatást a Kickstarterre!

Chris Avellone valami ilyesmit forgat a fejében.

2012.07.25. 14:42 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nagyon remélem, hogy ez nem csak egy mézesmadzag, amit elhúznak az orrunk előtt, aztán nem lesz belőle semmi, de egyelőre azért kezeljétek a dolgot "mi lenne, ha" módjára. Emlékeztek még a Planescape: Tormentre? Már hogy ne emlékeznétek, hiszen a világ egyik legjobb szerepjátékáról van szó, ahol a hangsúlyt az akció helyett inkább a karakterek lelki világa, valamint az NPC-kkel való kommunikáció és maga a sztori kapta.
"Egy jobb megközelítés lehet a D&D rendszer elhagyása" - közölte a Gamesindustry Internationallel Avellone, "és megnézni, hogy meg tudjuk-e csinálni, amit a Fallout csinált, mely a Wasteland szellemi örökösévé vált."
Tehát továbbra is megmaradna az alap koncepció, a síkok közti utazás, de úgy néz ki, a harc és akció háttérbe szorításával a D&D rendszer csak az élmény útjába állt. Ami azt illeti, úgy néz ki, hogy Avellone már most sok időt töltött el azzal, hogy gondolkozzon a folytatáson, vagy valami hasonlón, mely közelebb áll a Tormenthez mint magához a Planescape világhoz. Azonban, mint tudjuk, az Obsidian keményen el van foglalva a South Park RPG hegesztésével, így egyelőre biztos nem számíthatunk semmi konkrét bejelentésre. ■

Planescape: Torment
A legutóbbi Planescape: Torment cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.