Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: The Old Republic - a nagy meglepetés

Sokan predesztinálták már, végül pedig bekövetkezni látszik az elkerülhetetlen.

2012.07.31. 22:29 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Star Wars: The Old Republic már a megjelenés óta küzd azzal, hogy megtartsa meglévő előfizetőit. Szerverek néptelenedtek el, és végül összevonásra is kerülhettek volna, de még ez sem tántorította el a srácokat attól, hogy ne a játékosokat okolják, mert túl gyorsan végig értek a tartalmon. Sokáig nem akartak hallani sem arról, hogy ingyenesen játszhatóvá váljon játékuk, amit mélységesen megértek, hiszen rengeteg energiát és időt fektettek bele. Csak valami mégis hiányzott.
Sokan megjövendölték már, hogy előbb vagy utóbb, a játéknak ingyenessé kell válnia, hogy egy kis figyelmet kaphasson. Ez fog történni idén ősszel, a játék ugyanis megnyitja kapuit minden játszani vágyó előtt, az előfizetés visszatántorító, szögesdróttal megerősített betonfalai pedig leomlanak. Részben, mivel a teljes élvezethez, szokás szerint egy kisebb összeget azért ki kell majd pengetnünk. Ráadásul mindezt havonta kell, tehát aki a teljes élvezetre vágyik, továbbra is elő kell fizetnie, csupán annyi a különbség, hogy most már csak 15 dollárt havonta.
Aki nem fizet, az eljátszogathat egészen az 50-es szintig, ott viszont néhány végjátékhoz tartozó tartalomból ki lesz zárva. Ez nagyjából annyit fog jelenteni, hogy hetente csak néhány warzone-ba léphet be, a többi megkötés egyelőre még nem lett részletezve. Lesz még lehetőség valódi pénzért játékbeli valutát vásárolni is, melyből vehetünk magunknak ezt-azt. Tehát az egész játék felveszi a megszokott "F2P, de mégsem" köntöst, a fejleményeket pedig kíváncsian várjuk, hogy vajon tényleg az előfizetés volt a visszatartó erő, vagy maga a játék sántít valahol? ■

Star Wars: The Old Republic
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: The Old Republic

hozzászólások (28)

stenga
stenga 2012.08.01. 18:12
Nem fogja az se megmenteni.Az amugy is szar tartalmat még jobban lekorláttozák.Szépen kitolja mindenki pár kasztal a storyt és annyi lesz(ami szintén korlátozva van a ha jól láttam:).
Azt nem bírom megérteni hogy adott volt a nagy név, a kidolgozott világ, 200 akárhány millós költségvetés, EA/Bioware, és egy ilyen félkész valamit hoztak össze belöle.Gondolom mostmár a fejlesztést is lassabra veszik majd:-(
Sírva megy vissza mindenki pandázni majd szeptembertöl aki minöségi mmoval akar játszani:-D
keesz
keesz 2012.08.01. 18:32
Evaristus, úgy akartad mondani, hogy az ingyenesből a dota2 a legjobb, mivel ott a fizetett tartalmat is el lehet érni, csak persze sokkal több játék és szerencse is kell hozzá. Am ennek a kotor mmo-nak innentől vége is. Ezzel annyit értek el a fejlesztők, hogy el fogok játszogatni 50es szintig és a hiányzó részeket megnézem youtubeon. Kövi kotor már single playeres lesz, ha van egy kis ész arra fele
Madrac
Madrac 2012.08.01. 19:13
dota2 meg nem jelent meg. Majd idevesszuk, ha megilleti es megjelent. ;)
Evaristus
Evaristus 2012.08.01. 19:49
LoL ba is elérheted bármeik championt csak ott is többet kell játszani ha nem veszed meg.
gonosz
gonosz 2012.08.01. 20:53
Ahogy nézem a kasztokat nem korlátozzák,csak a fajokat (legalábbis azt említik,gondolom megy hozzá még néhány megjelenésbeli korlátozás).Amíg meg van ember+cyborg addig nincs semmi gond.
Minden más korlátozás pedig abban merül ki hogy mennyi warzonera,űrküldetésre,flashpointra mehetsz+nincsenek operationok és csak 50 cuccot dobhatsz fel aukcióra.
Tehát nem igazán minőségi,hanem mennyiségi korlátozás van.Ezek azért szerintem elég jó feltételek egy ingyenes játékhoz (kivéve ha pl. az lesz hogy heti egy flashpoint,de ez majd kiderül).
ajánlott olvasnivaló