Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Day Z - különálló játékként folytatja

A rengeteg játékos meghozta gyümölcsét.

2012.08.07. 15:40 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Minden modder álma az, hogy rengeteg játékos játssza agyszüleményüket, ez tény. Az azonban még a Day Z kitalálóit is meglepte, hogy négy hónap alatt egymillió aktív játékosa lett az ARMA II-höz tartozó zombis modnak.
Elkerülhetetlen volt tehát, hogy az alapjátékot fejlesztő Bohemia felfigyeljen a kiegészítőre és felkeresse a srácokat. Végül pedig oda vezetett mindez, hogy egy külön is futtatható játék készül a modból, mely a Minecrafthez nagyon hasonló módon, már az alfa verziótól elérhető lesz a nagyközönség számára, egy rendkívül alacsony árcédulával ellátva, melyet folyamatosan fejlesztgetnek és pofozgatnak a srácok, hogy aztán elérje végleges formáját. Ritka pillanatok szemtanúi lehettek tehát, mikor is egy mod végül bekerül a temérdek játékot számláló Dome adatbázisba, mint különálló játék. ■

DayZ
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
DayZ

hozzászólások (19)

Z-Master
Z-Master 2012.08.08. 17:44
Én nem játszottam ezzel a zombi moddal csak az ACE-el de az régebben eszméletlen bugos volt ergo az is (hetente-2hetente) össze-vissza ragasztott mod volt (vagy az is a mai napig?). De persze hibái ellenére szerettük. Jobb volt vele játszani mint az alap játékkal.
david139
david139 2012.08.08. 21:43
Cikkekből és youtube videókból nekem nagyon tetszik a mod, illetve inkább maga az elgondolás, aminek már ideje volt megvalósulnia. A Day Z-vel sok a baj, a falon át ütő zombik, a nyithatatlan házak, meg a sok köcsög, de ha külön játékként sikerül megteremteniük a zombie apokalipszis feelinget, akkor tuti vétel. És ezt úgy mondom, hogy én nem vagyok "zombi imádó", csak a játék tetszik.
Yourmom
Yourmom 2012.08.09. 21:49
Nem ertesz, ez egy uj fajta drog, amit itt floridaban csinaltak, es egyre tobb es tobb ember kattan ra, es kannibalizmus, es a jozan esz elvesztese az egyik mellekhatasa. De persze ez olyan hogy 100 emberbol 1 nek tunek fel ezek. Persze a zombit ne vedd szo szerint, azt csak azert mondtak annak, mert a fasziba tobb mint 8 toltent eresztet a rendor, es meg mindig setalt a rendor fele. Az aldozatanak meg komplett leragta az arcat.:P Persze ne erts felre, nem mondom szoval se hogy majd jon a zombi apokalpiszis, csak itt egesz Amerikaba, ez ment mindenhol hetekig, es furcsaltam hogy Magyarban nem adtak le.:)
Lacko
Lacko 2012.08.13. 09:47
rootsharper: a fő probléma szerintem az, hogy ufókat, szörnyeket, zombikat, biszbaszokat ölős játékból milliárd van. Naponta kijön egy ilyen szar. Viszont valósághű, realista harctér szimulátor csak akkor ha kijön az ArmA új része. Szar érzés, hogy ilyennel cseszik el az időt és töltik meg a publikus szervereket, ahelyett, hogy a lényegre koncentrálnának.

Meg aztán ott lebeg ilyenkor demoklész kardja, hogy ezek a cseh fiuk, akik nem függnek kiadótól, de a zsétől igen, egyszercsak azt mondják, hogy jééé, zombikkal tízszer annyit kereshetnénk, mint az ArmA-val. És akkor mi nagyon megszívjuk.
draftbeer
draftbeer 2012.08.14. 11:02
Ha különálló lesz akkor remélhetőleg majd jobban tudnak védekezni a
scripterek ellen akik, legalábbis nekem, lerontják a játékélményt.

Nem is nagyon játszom mostanában mert nem telik el úgy két óra
hogy valami hülye gyerek ne teleportálna fel mindenkit a levegőbe.
Jobb esetben csak beírja a kill all parancsot, akkor legalább nem
zuhansz 3 percig mielőtt meghalsz.
ajánlott olvasnivaló