Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Y-Project

2002.02.02. 14:33 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A Westka Interactive GmbH bejelentette készülő Unreal engine-s akció/kalandjátékát a The Y-Project-et. A játék 200 évvel a jövöben játszódik. Már 70 éve letelepedtek egy távoli bolygón az emberek, de az idegenek fegyegetése miatt visszavonultak egy hatalmas búrával lefedett városba. Sajnos ez sem jelent teljes védelmet, így a játék kezdetén egy halom mutáns rovar épp átjut a védművön.
A játék a legfrissebb verzióját fogja az Unreal engine-nek használni. Ugyancsak alkalmazza majd a MathEngine Karma fizikai modellezését, így szinte tökéletesen életszerűvé teszi majd a világot.
A játékos egy magányos hős a tüléő emberek közül. A játék során a Katonaság és a Tudósok is folyamatosan ajánlanak neki új rangot, fegyvereket és fejlesztéseket. Természetesen elérkezik majd az a pont a játékban mikor el kell dönteni melyik oldalon áll az ember. Innentől valamennyire elágazik a játék, hisz a végcél ugyanaz, de a fegyverek melyeket megszerezhetünk mások. A játék, mely egyesíteni fogja az FPS, RPS és akció-kaland játékok legjobb részeit csak 2003 első negyedévében fog megjelenni. ■

előző
következő
The Y-Project
The Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-ProjectThe Y-Project
The Y-Project
A legutóbbi The Y-Project cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.