Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Microsoft játékok 2002-2003-ban

A Microsoft kiadta az International Games Festival-on a 2002-2003-ban megjelenő játékai listáját.

2002.02.28. 15:50 | Madrac | kategória: Játék

A Microsoft a most zajló International Games Festival-on Las Vegas-ban bemutatta készülő új játékait, melyeket 2002 és 2003 folyamán szeretne piacra dobni.
Rise of Nations: A Rise of Nations egy frissen bejelentett játék, mely a Civilization távlatait ötvözi az RTS-ek gyors akciójával. A játékban egy várost kell felépítenünk és fejlesztenünk, új közösségeket létrehoznunk és kibővítenünk területünk határait. Választhatjuk azt az utat is, hogy a nyers katonai erővel nyerünk, szinte minden erőforrásunkat a parittyások, ágyúk vagy bombázók gyártására és tökéletesítésére fordítjuk. De szert tehetünk a piac valamely fontos termékére is és gazdagodhatunk meg a kereskedelemből is. A történelem igen tág időszakát játszhatjuk végig viszonylag rövid idő alatt majd. A játék egyik fő tervezője Brian Reynolds, ő volt a designere a Civilization II-nek és az Alpha Centauri-nak is. A játék 2003 tavaszán jelenik majd meg.
Age of Mythology: Az Age of Mythology ősszel jelenik majd meg és azokba az időkbe viszi vissza a játékost, mikor a hősök még legendás szörnyekkel küzdöttek és az istenek felhasználták az embereket viszályaik közben. Toborozhatunk majd seregeket, alapíthatunk civilizációt és követhetjük végig korokon át fejlődését, gyűjthetünk különféle nyersanyagokat és kereskedhetünk is. A játékosok seregeikbe toborozhatnak a több mint húszféle mitikus lényből is. Az Ensemble Studios fejlesztett 3D-s motorját használja majd, így teremtve meg az eddigi leggazdagabb grafikai környezetet. A valósidejű stratégia a görög, norvég és egyiptomi mitológiát és kultúrát használja alapul.
Asheron's Call 2: Az Asheron's Call 2 az igen népszerű MMORPG folytatása lesz. A béta tesztek a télen kezdődtek meg. A játék egy dinamikus, fejlődő világban játszódik, melyben a játékosok cselekedetei hatással vannak a fejlődés irányára. A játék a vadonatúj Turbine Engine G2 grafikus motort használja, egy felújított harcrendszert és egy sokkal részletesebb képzettségrendszert kapott, így a karakterek már rengeteg nem harci képzettséghez juthatnak hozzá.
Combat Flight Simulator 3: Az ősszel megjelenő Combat Flight Simulator 3-ban a készítők mindent elkövetnek azért, hogy a lent elsuhanó táj teljesen valósághű legyen. A Flight Simulator 2002 fizikai modellezését használja és 18 teljesen realisztikusan megalkotott Második Világháborús repülőgépet tartalmaz. A történések 1943-tól a háború végéig zajlanak. Vadászgépet vagy bombázót vezethetünk az amerikaiak, az angolok és a németek színeiben is.
Dungeon Siege: Az áprilisban megjelenő Dungeon Siege-ről már sok információ megjelent, a játékosokat egy 3D-s fantasy világba viszi el, ahol a fő feladatuk a gonosz elleni küzdelem lesz. A játék elején egyetlen karakterrel kezdünk, de az események előrehaladtával egy egész kis csapatot gyűjthetünk magunk köré. A maximum nyolc főből álló kis csapatot közel felülnézetben láthatjuk majd.
Freelancer: A Freelancer egy epikus kaland lesz az űrben, intrikákkal, űrharccal és ismeretlen idegen fajokkal. Ebben a dinamikus világban, melyben a küldetések véletlenszerűen vannak létrehozva, választhatjuk a fejvadász, a kereskedő, a kalóz vagy a felfedező életét is. A nyitott végű játékmenetben vagy követhetünk egy történetvonalat vagy magunktól próbálhatjuk felderíteni mi is történik körülöttünk. A többjátékos részben többen is repülhetünk a küldetésekre és deríthetjük fel az épp aktuális szerver világát.
Impossible Creatures: Az 1930-as években játszódó 3D-s RTS-ben egy gonosz őrült ellen kell elvennünk a harcot, aki szigetek egész láncát tartja a kezében. Felhasználva a Föld állatvilágát, mint építőelemeket egész sor mutáns szörnyet küldhetünk csatába, hogy megvédjék területünket. A játék még a nyáron megjelenik.
Links 2003: A világ legjobban eladott golf sorozata tovább folytatódik a Links 2003-mal. Fejlesztik a grafikáját a játéknak, hat új bajnokság kerül bele, nagyfelbontású karakterek és bővített online játéklehetőségek. A PC előtt ülve is a pályán érezhetjük majd magunkat. A fény-árnyékhatások, a madarak hangja, a részletesen megalkotott gyep, a homok és a víz, mind ezt szolgálja. A program ősszel kerül a polcokra.
Zoo Tycoon: Dinosaur Digs: A Microsoft sikeres állatkertes manager programjához készíti már az első kiegészítőt, melyben dinoszauruszokkal népesíthetjük be az állatkertünket. A Zoo Tycoon: Dinosaur Digs a húszféle dinón kívül 100 új állatkerti berendezést és hat új küldetést is tartalmaz majd. A májusban megjelenő kiegészítő természetesen ennél több újítást tartalmaz majd, új alkalmazottak, a témához kapcsolódó épületek, mutatványok gazdagítják majd a játékmenetet.
MechWarrior 4 Inner Sphere 'Mech Pak': A MechWarrior® 4 Inner Sphere 'Mech Pak'-ban négy újabb Inner Sphere robotot találhatunk meg, melyeket a rajongók választottak ki. Új dolgok is kerülnek bele, melyek segítségével megzavarhatjuk ellenfelünket és a maximális sebzést érhetjük el. Tartalmazza majd meg a Coliseum elnevezésű multiplayer pályát, melyben gladiátorszerű viadalokat folytathatunk majd. A MechWarrior 4 Inner Sphere 'Mech Pak' május folyamán jelenik majd meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (3)

Reader
Reader 2002.03.01. 13:56
Age of Mythology az király lesz! :-D
BGabi2
BGabi2 2002.03.01. 20:26
Azért a Rise of Natoins is elég jónak tűnik!Kb. olyan lehet mint az Empire Earth. Itt van róla egy screenshot.
Aruns
Aruns 2002.03.04. 12:30
Nem tudom, a Mechwarrior új kiegészítőjét miért nem ingyenesen letölthető cuccként adják?????
ajánlott olvasnivaló