Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neverend

Újabb Final Fantasy-szerű kalandjáték készül.

2002.04.26. 00:30 | szerző: Madrac | kategória: Játék

A szlovák Mayhem fejlesztő cég kiadott pár képet és némi információt eddig be nem jelentett kalandjátékáról a Neverend-ről. A játék irányítására és nézőpontjára legjobban talán a Final Fantasy sorozatra hasonlít majd. A történet is hasonlóan, apránként bontakozik ki, mindig csak egy épp aktuális darabkát tud meg az ember mígnem lassan összeáll az egész.
A játékban Agavaen-et kell irányítanunk, aki egy mágiahasználó lány, legfőbb vágya, hogy igazi tündérré válhasson. A játék első felében ezen munkálkodunk majd, míg a második fele majd akkor veszi kezdetét mikor hősnőnk végre eléri célját, és ő lesz Aure a tündér. A karakter fejlődése fontos szerepet játszik majd és a történetre is kihatással lehet majd. Az irányítás majd egy külső nézetből történik, külön gomb lesz a menük előhívására, melyben a fontosabb funkciók megtalálhatóak lesznek, többek közt a mentés is. A helyszínek előre rendereltek lesznek és csak a szereplőket kell fölé rajzolnia majd a gépnek.
A harc fontos szerepet kap a játékban. Nem hanyagolhatjuk el harcbéli tudásunkat, mert a komolyabb ellenfelek ellen komoly problémáink lehetnek majd. A játék során majd kialakulnak a kedveltebb fegyverek és varázslatok és ezeket majd jobban is használja a karakter. A játék megjelenésére az év vége felé lehet számítani. ■

előző
következő
Neverend
NeverendNeverendNeverendNeverendNeverendNeverend
Neverend
A legutóbbi Neverend cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.