3D Systems
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neverend

Újabb Final Fantasy-szerű kalandjáték készül.

2002.04.26. 00:30 | Madrac | kategória: Játék

A szlovák Mayhem fejlesztő cég kiadott pár képet és némi információt eddig be nem jelentett kalandjátékáról a Neverend-ről. A játék irányítására és nézőpontjára legjobban talán a Final Fantasy sorozatra hasonlít majd. A történet is hasonlóan, apránként bontakozik ki, mindig csak egy épp aktuális darabkát tud meg az ember mígnem lassan összeáll az egész.
A játékban Agavaen-et kell irányítanunk, aki egy mágiahasználó lány, legfőbb vágya, hogy igazi tündérré válhasson. A játék első felében ezen munkálkodunk majd, míg a második fele majd akkor veszi kezdetét mikor hősnőnk végre eléri célját, és ő lesz Aure a tündér. A karakter fejlődése fontos szerepet játszik majd és a történetre is kihatással lehet majd. Az irányítás majd egy külső nézetből történik, külön gomb lesz a menük előhívására, melyben a fontosabb funkciók megtalálhatóak lesznek, többek közt a mentés is. A helyszínek előre rendereltek lesznek és csak a szereplőket kell fölé rajzolnia majd a gépnek.
A harc fontos szerepet kap a játékban. Nem hanyagolhatjuk el harcbéli tudásunkat, mert a komolyabb ellenfelek ellen komoly problémáink lehetnek majd. A játék során majd kialakulnak a kedveltebb fegyverek és varázslatok és ezeket majd jobban is használja a karakter. A játék megjelenésére az év vége felé lehet számítani. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Neverend
NeverendNeverendNeverendNeverendNeverendNeverend
Neverend
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Neverend

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló