Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2002

A Microsoft játékai az E3-on

2002.05.22. 22:43 | Viper | kategória: E3 2002

A Microsoft szerencsére a sok Xbox játék mellett a PC-s programokról se feledkezett meg, a sok bemutatott játék között pedig két újdonság is szerepel, melyekről már előző híreinkben beszámoltunk. Most csak az ezeken kívül bemutatásra kerülő játékokat listázzuk.

Age of Mythology: Az Ensemble Studios fejlesztésében készülő játékban civilizációkat vezethetünk végig a kora történelmi időkön. A kereskedésen túl fontos szerepet kapnak a háborúk, amelyekben 25 mitologikus lény is részt vesz az ókori görög, norvég valamint egyiptomi hitvilágból. (2002 ősz)
Asheron's Call 2: A második rész is egy kizárólag többszemélyes játék lesz, amelyben egy új grafikus motor jeleníti meg a játékosok által alakított, örökké változó fantasy világot. Szintén újdonságot jelent, hogy nem csak harci képességekkel rendelkezhetnek az egyes karakterek. (2002 tél)
Combat Flight Simulator 3: A Microsoft Flight Simulator 2002 fizikai motorjára építve sokkal valósághűbb körülmények közt repülhetünk a több mint 18 valósághű, második világháborús harci géppel. A küldetések dinamikusan kerülnek kijelölésre, és akár meg is változhatnak a csata folyamán.
Freelancer: A bolygórendszerek peremén játszódó Freelancer 3-dimenziós világa tele pattanásig feszült a politikai intrikáktól, űrbeli harcoktól, és az ismeretlen idegen faj jelenlététől. A játékos egy fejvadász, kereskedő vagy felfedező szerepében gyakorlatilag véget nem érő kalandban vehet részt. A többszemélyes játék lehetőséget ad a közös küldetésékre is. (2003 ősz)
Impossible Creatures: Ebben a bizarr világban állati sablonokból genetikailag módosított szörnyszülötteket kell létrehoznunk a Föld megmentésére. A harcokra távoli szigeteken kerül sor. (2003 eleje)
Links 2003: a legsikeresebb golf-szimulátor ismét megújul, aminek köszönhetően új grafikát, fizikai rendszert, pályákat valamint egyszemélyes játékmódot kap.
Rise of Nations: Ez a játék a Civilization keveréke egy valós idejű stratégiai játékkal, amelyben városokból kell felépítenünk egy egész nemzetet. A legfontosabb tehát a megfelelő infrastruktúra kialakítása, a határok bővítése, amihez persze elengedhetetlen egy jól képzett hadsereg. (2003 tavasz)
Zoo Tycoon: Dinosaur Digs: az eredeti Zoo Tycoon kiegészítő korongjában 20 dinoszaurusszal bővíthetjük állatkertünket. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló