25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Vietcong: vietnámi témájú FPS készül

A Hidden and Dangerous fejlesztőcsapata őszre ígéri új, taktikai elemekkel tűzdelt akciójátékát.

Írta: Lacko 6 hozzászólás

A Take 2 kiadásában és a cseh Illusion Softworks és Pterodon csapatok fejlesztésében új játék kerülhet a kezünkbe ez év őszén. A Vietnámban játszódó, taktikai elemekkel tűzdelt FPS a Vietcong nevet viseli. A játékban az amerikai Speciális Erők A-csapatának parancsnoka leszünk, és hat zsoldost irányíthatunk húsz küldetésen keresztül. Multiplayer módban az amerikaiak vagy a vietnámiak oldalán harcolhatunk. Fegyverekből 25-féle lesz, az M16-tól a gránátvetőn keresztül a távcsöves puskáig, és kérhetünk majd légitámadást is. Nagy reményekkel nézhetünk e játék elébe, hiszen a cseh cég fejlesztette a Hidden and Dangerous-t, és most készül náluk ennek a második része és a Mafia. A screenshotok is sokat elárulnak a hangulatból, bár a fák még mindig őrzik a H&D fáinak esetlenségét. A II. Világháborús téma fellángolása úgy tűnik, valamelyest kialvóban van és újra reneszánszát éli a Vietnámi háború. Hiszen a magyar Digital Reality fejlesztőcsapat is egy vietnámos játékot készít Platoon néven.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Vietcong
  • Vietcong
  • Vietcong

Vietcong

Platform:

Fejlesztő: Pterodon/Illusion Softworks

Kiadó: Take 2 Interactive

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2003. március 21.

» Tovább a játék adatlapjára

Lacko

Lacko
Még ZX Spectrumon kezdte stratégiai játékokkal. Azóta megkedvelte a taktikai FPS-eket, a point'n'click kalandjátékokat, a gazdasági- és társadalomszimulátorokat. Örök Arma-játékos és tartalomfejlesztő.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Screw
Screw [476]
Nem tóm mit...melyik nem okés? Viszont nem akartam offolni.Azért írtam ennyit :)
Aruns
Aruns [7071]
?

Nem fejtenéd ki ezt egy kicsit bővebben?
Screw
Screw [476]
Hmm?
Ez milyen?
Ne játszd vele ezeket a játékokat! :)
Viszont adtál 5letet egy topichoz...
Aruns
Aruns [7071]
Nekem Vietnam családi téma (egy nagybácsim több, mint öt évet húzott le ott a dzsungelháborúban - még a francia érában, mint idegenlégiós)

A Digital Reality CSAK RTS-eket csinál, nekem meg az a műfaj nem jön be különösebben. Ha mást is csinálnának, állandóan azzal játszanék:P
Screw
Screw [476]
Na klassz...(Aruns hsz-alapján) Tényleg!Most akkor elkezdődik szép lassan egy megahardcore mennyiségű Vietkong-mániás-game-áradat?!? RTS, FPS, majd RPG és TPS és persze egy USA vs. Vietkong rallyverseny is...ez majd arcade lesz! :)
Na de minek? Nincs (jobb) téma?
(Nálunk a labda, hiszen a DR-projectről előbb jött infó!)
Aruns Te pedig Szégyeld MAGAD! Mi az, hogy:"..valszeg jobban bejön majd,..." ?!?!?
Szedj elő egy kis nacionalizmust és kapd össze Magad! :))))
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)