25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Invictus interjú a Hungarian SimWorld-ön

Írta: Dino

A Hungarian SimWorld interjút készített az Invictustól Kozák Tamással, akit készülő új autóversenyükről kérdeztek. Egy kis kedvcsináló:
HSW: A játék teljesen új motort kapott, ami más mint az Insane motorja volt. Miért volt erre szükség és mire képes az új motor?
Kozák T.: Az Insane csak magassági térképes pályát tudott kezelni, nem lehettek benne a jármű fölé nyúló talajelemek, kiálló sziklák, hidak. Az új Engine viszont sok más újítással is rendelkezik. Tudunk végtelen nagy pályát kezelni, mivel a játék folyamatosan tölti a winchesterről a pálya aktuális részleteit, így a határt csak a CD illetve a HDD kapacitása szabhat (no meg persze a Mi időnk, amit a projectre szánunk).
Ezen kívül a fizika és a 3D Engine is új alapokra lett helyezve, de erről beszéljen majd maga a játék.
HSW: Milyen autókkal találkozhatunk majd és terveitek szerint mennyi járgány lesz a programban?
Kozák T.: 16 jármű van a játékban, melyek a valódi autókhoz kisértetiesen hasonlító példányok. Hogy miért csak hasonlít ? Mert ilyen törésfizikával ellátott játékhoz nem adják a nevüket a gyártók. :-)

Akit érdekel, itt találja a teljes interjút.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!