Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2012

Harry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunk

A Harry Potter sorozat sem kerülheti el, hogy a Microsoft mozgásszenzora által keljen életre.

2012.08.15. 23:35 | szerző: rootshaper | kategória: gamescom 2012

A játék címéről valahogy egyből a Harry Potter for President felkiáltás ugrik be, de itt most nem erről van szó, hanem a Harry Potter for Kinectről, mely mint a neve is elég egyértelműen sugallja, egy javarészt a filmeken alapuló ügyességi játék lesz.
A történet a karakterekből ítélve a korai években fog játszódni, de lehetőségünk lesz arra is, hála a Kinectnek, hogy beszkenneljük saját arcunkat és saját varázsló karakterünkkel játsszuk végig a játékot. Aztán ott van még az ismerősök elleni küzdelem lehetősége, kooperatív mód, quidditch, meg mindenféle varázslatok elsajátítása. Ha jobban belegondolunk, ez az univerzum ordít egy ilyen játékért, így reméljük a legjobbakat.
Természetesen Xbox exkluzív címről van szó, mely még idén ősszel a boltok polcaira kerülhet. ■

előző
következő
Harry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunk
Harry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunkHarry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunkHarry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunkHarry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunkHarry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunkHarry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunkHarry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunkHarry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunkHarry Potter for Kinect - hamarosan élőben varázsolhatunk
Harry Potter for Kinect (X360)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Harry Potter for Kinect (X360)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló