Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Érkezik az I Am Alive PC-re

Ahogy az sejthető volt, a srácok csak elkészítik a játék PC verzióját is, és már nem is kell sokat várni rá.

2012.08.23. 22:51 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Már márciusban megjelent letölthető címként az I Am Alive az Xbox 360 és a PS3 online üzleteiben, viszont eddig úgy nézett ki, hogy a játék kizárólag a konzolokra jelenik meg. Annak ellenére, hogy Yves Guillemot a nemrégiben nálunk is megemlített nyilatkozatával nem lopta be magát a PC játékosok szívébe, mi még azért szeretni fogjuk a Ubisoft túlélős játékát. Legalább is merjük remélni, hogy nem csúsznak meg egy gyenge, összedobott konzol porton, mert az csak olaj lenne a tűzre ugye.
Szeptember 30-án tehát már mindenki belevetheti magát a nagy túlélésbe, és tényleg csak remélni tudjuk, hogy nem a rossz portoláson fog elbukni a játék, ugyanis konzolokon kifejezetten jó fogadtatásban részesült. ■

I Am Alive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
I Am Alive

hozzászólások (8)

Dark Archon
Dark Archon 2012.08.24. 13:48
S hogy Yves Guillemot se csalódjon, mindenki warezolja le :D
Peace
Peace 2012.08.24. 14:31
Pedig de. A játék utolsó 2/3-a már kínszenvedés volt számomra, pedig addig nagyon korrekt volt a hangulat és a story. A kieget a mai napig nem kezdtem el, de majd talán egyszer...
Dark Archon
Dark Archon 2012.08.24. 14:49
Ezt kifejtenéd bővebben? Csak mert terveztem megvenni. Onnantól rossz a történet? Vagy irányítási gondok?
Gump
Gump 2012.08.24. 14:59
Jól jönne most a demo, mi? :D
Viccen kívül, ha teheted, próbáld ki. Akárhol, ismerősnél, bárhol. Nekem sem jött be, ez volt a pár játék közül az egyik, aminek megbántam a vásárlását (akciósan is).
A legtöbb embernek itt amúgy nagyon bejött, a sztori jó, hangulat jó, grafika jó, a játékmechanika viszont nekem nagyon nem..
davkar9
davkar9 2012.08.24. 19:43
Peace közismerten szív- és agybajos ha játékokról van szó.:-P (no offense:-D) Utolsó pályákon még easyn (vagyis mint utólag láttam a legkönnyebb az a normal) is akadt olyan szituáció amitől kedvem lett volna a billentyűzetet áthajítani a monitoron.:-D De ez ne rettentsen el, nyári pótlásaim egyik legjobb játékélménye volt.;-) Steamen kb kéthetente dobálják az ember után 75%os akcióban.

ON: igen, a játék nálam is Alan Wake-es. Multiplatformként fél szemem rajtavolt, konzol only után ment a kukába, néhány átpörgetett videó után úgy voltam vele, hogy nem is kár érte. AW-vel is így voltam, kell a francnak a szánalomból (pénzhiány) idehányt hitvány pcs port. Pangás alatt nyári akcióban elcsábultam és nem bántam meg. Jövő nyáron remélem az I am Alive kapcsán is ez lesz.
ajánlott olvasnivaló