Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

I Am Alive - PC-s megjelenés

Eredetileg szeptember közepén jelent volna meg a játék, ám a kiadó úgy döntött, egy héttel előrébb hozza a premiert.

2012.09.05. 21:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft örömteli hírt tett közzé a világhálón. Bár eredetileg úgy volt, hogy az I Am Alive számítógépes változata szeptember 13-án jelenik meg, a francia kiadó ma bejelentette, hogy előrébb hozták a premiert, mely így most már szeptember 6-ra, vagyis holnapra esik.
A játék fejlesztése nem ment zökkenőmentesen: az eredeti koncepciót kidolgozó stúdiót menet közben a kiadó leváltotta, mivel nem volt megelégedve a munkájukkal. Ezt követően az eredetileg teljes értékűnek tervezett alkotást leegyszerűsítették, hogy kizárólag digitális úton kerülhessen forgalomba, majd gyakorlatilag az egész játékot újragondolták. Így a végeredmény egy komor hangulatú, mászkálós-ügyességi túlélő-akció játék lett, mely kizárólag konzolokra jelent meg. Ezt követi holnap a PC-s változat. ■

I Am Alive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
I Am Alive

hozzászólások (23)

rootshaper
rootshaper 2012.09.07. 23:47
szerintem is elég randa és ingerszegény az egész... vártam, de már hidegen hagy teljesen.
Creativ3Form
Creativ3Form 2012.09.07. 23:52
Engem nem zavar sőt. Nekem hangulati plusz ez a szürke világ. És a játékmenettel sincs gondom, a graf meg nálam huszadrangú egy játéknál, szóval én baromira élvezem eddig. :-)
Skorpio90
Skorpio90 2012.09.08. 00:41
+1
Labtec11
Labtec11 2012.09.09. 22:01
Hát én azért többet vártam volna ettől a játéktól, 6 óra alatt végigvittem és majdnem mindenkin segítettem, ez a majdnemhogy fekete-fehér környezet néhol adott néhol elvett az élvezetből szerintem, nem mondom rossz játéknak mert eseménydús és a maga nevében kicsit új, szóval szerintem nem volt rossz "próbálkozás" az ubisoftol, de azért még finomíthattak volna rajta.
GeryG
GeryG 2012.09.09. 23:03
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a megoldás kettős célt szolgál: egyrészt próbál valami komorabb, posztapokaliptikusabb hangultatot kelteni, másfelől viszont technikailag igyekszik elfedni a sok helyen egyenesen ocsmány látványt... Lehet, hogy csak az én szememnek, de ez a játék kimondottan csúf lett sajnos, még egy digital-only címhez képest is.

Ezért kár volt átadni a keleti stúdiónak, mert az eredeti trailer és látványvilág alapján ennél sokkal több volt ebben az ötletben.
ajánlott olvasnivaló
Újabb képek az Escape from Tarkovból Újabb képek az Escape from Tarkovból
Videón a The Walking Dead: A New Frontier utolsó epizódja Videón a The Walking Dead: A New Frontier utolsó epizódja
Ingyen Rising Storm GOTY a Humble Store-ban Ingyen Rising Storm GOTY a Humble Store-ban