Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

I Am Alive - PC-s megjelenés

Eredetileg szeptember közepén jelent volna meg a játék, ám a kiadó úgy döntött, egy héttel előrébb hozza a premiert.

2012.09.05. 21:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft örömteli hírt tett közzé a világhálón. Bár eredetileg úgy volt, hogy az I Am Alive számítógépes változata szeptember 13-án jelenik meg, a francia kiadó ma bejelentette, hogy előrébb hozták a premiert, mely így most már szeptember 6-ra, vagyis holnapra esik.
A játék fejlesztése nem ment zökkenőmentesen: az eredeti koncepciót kidolgozó stúdiót menet közben a kiadó leváltotta, mivel nem volt megelégedve a munkájukkal. Ezt követően az eredetileg teljes értékűnek tervezett alkotást leegyszerűsítették, hogy kizárólag digitális úton kerülhessen forgalomba, majd gyakorlatilag az egész játékot újragondolták. Így a végeredmény egy komor hangulatú, mászkálós-ügyességi túlélő-akció játék lett, mely kizárólag konzolokra jelent meg. Ezt követi holnap a PC-s változat. ■

I Am Alive
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
I Am Alive

hozzászólások (23)

rootshaper
rootshaper 2012.09.07. 23:47
szerintem is elég randa és ingerszegény az egész... vártam, de már hidegen hagy teljesen.
Creativ3Form
Creativ3Form 2012.09.07. 23:52
Engem nem zavar sőt. Nekem hangulati plusz ez a szürke világ. És a játékmenettel sincs gondom, a graf meg nálam huszadrangú egy játéknál, szóval én baromira élvezem eddig. :-)
Skorpio90
Skorpio90 2012.09.08. 00:41
+1
Labtec11
Labtec11 2012.09.09. 22:01
Hát én azért többet vártam volna ettől a játéktól, 6 óra alatt végigvittem és majdnem mindenkin segítettem, ez a majdnemhogy fekete-fehér környezet néhol adott néhol elvett az élvezetből szerintem, nem mondom rossz játéknak mert eseménydús és a maga nevében kicsit új, szóval szerintem nem volt rossz "próbálkozás" az ubisoftol, de azért még finomíthattak volna rajta.
GeryG
GeryG 2012.09.09. 23:03
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez a megoldás kettős célt szolgál: egyrészt próbál valami komorabb, posztapokaliptikusabb hangultatot kelteni, másfelől viszont technikailag igyekszik elfedni a sok helyen egyenesen ocsmány látványt... Lehet, hogy csak az én szememnek, de ez a játék kimondottan csúf lett sajnos, még egy digital-only címhez képest is.

Ezért kár volt átadni a keleti stúdiónak, mert az eredeti trailer és látványvilág alapján ennél sokkal több volt ebben az ötletben.
ajánlott olvasnivaló